mandag den 19. december 2011

Min 2012 Planner

Så er det jo faktisk lige før det er nu...altså jul ;)....og som meget sædvanligt, så er jeg jo ikke færdig med div. indkøb endnu, men jeg er ret sikker på at jeg når det hele....og sku' det være jeg ikke gør - jamen så bli'r det såmænd nok jul alligevel *G*
Julestress lider jeg i hvert fald ikke af, for det har jo vist sig hvert eneste år indtil nu at det hele går som det skal og som det plejer :)
Det eneste år jeg sådan lige kan huske, der har været en smule panik på, var det år hvor vi flyttede lige op til jul - og i forvirringen så røg der desværre en kasse på "Formuldingen" med en del julegaver i. Dér må jeg nok indrømme at panikken som sagt bredte sig et kort øjeblik - men jul blev det altså alligevel ;)
----------------------------------------------------------------------
......og nu til noget helt andet, som de siger: Jeg har nævnt før at jeg har ville lave en Planner til næste år, og har kigget mange kalendersider igennem - synes bare ikke de passede til mit brug (sårn er jeg så vanskelig *G*)
Så jeg har simpelthen lavet det hele selv fra bunden. Har købt en ganske alm. spiralbog i Netto formedelst 10 kr. - pillede spiralen af og samlede så med ringe istedet for, og herunder er så forsiden:


På månedsforsiderne er der brugt div. rester af scrappapir, masking tape og div. udprint af kloge/sjove ord fra nettet (de fleste pinned på Pinterest, der færdes jeg lige en lille smule *G*)
Siderne er OVERHOVEDET ikke farvekoordineret på nogen måde - for når jeg skal se på den et helt år, så må der godt være lidt "spræl" over den, ellers bliver det for kedeligt ;)
I får lige et par exempler på månedssiderne:
Ugeopslagene er meget simple, det passer bedst til mit brug, og er lavet i hånden. Ugedagene er skrevet på alm. malertape, og ellers er der brugt farveblyanter:


Bagerst i Planneren er vores madplan, og forsiden kom til at se sådan ud, igen med rester, masking tape og print:


Jeg er rigtig glad for resultatet, og selvom det hele er lavet " i hånden", så har det ikke taget ret lang tid, og jeg har fået en Planner, der passer lige præcis til mig - så bli'r det jo ikke meget bedre ;), og da den er samlet med ringe, så kan der let sættes ting og sager ind hvis det skulle blive nødvendigt.

--------------------------------------------------------------------

Håber I alle er ved at være juleklar - uden stress......det bli'r som sagt jul under alle omstændigheder ;)Photobucket

12 kommentarer:

 1. Super flot bog. Den er virkelig lækker :)

  Ja mon ikke vi bliver klart til jul under alle omstændigheder. Synes godt nok ellers jeg mangler meget efter at ha gået hjemme med syge børn hele december ;)

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker helt personlig kalender du har lavet : ) ser rigtig godt ud, og når du selv laver den, bliver det jo sådan som DU vil have den ; )
  Har du på en eller anden måde forstærket hullerne, tænker at de måske nemt går i stykker??

  Jeg er liiidt presset må jeg indrømme, kæmpe forkølelse, og hovedpine spænder ben, for din ting jeg meget gerne skal nå ; ) men heldigvis har manden juleferie her kl 1515 juhuuu
  Så det skal nok nås : )
  Rigtig god dag her d19 dec ; )

  SvarSlet
 3. Ja men Jette den er jo skøn, og (som jeg bedst kan lide)super personlig. Du har en smuk håndskrift, og julen skal nok komme hvad enten vi er klar eller ej. Jeg kan forestille mig din jul med fire børn og ingen gaver, det er ikke noget at grine af, men lidt sjovt alligevel.
  juleknus morkaren.

  SvarSlet
 4. Sikke en god ide. Jeg får helt lyst til at få lavet sådan en selv. Men det bliver vist først efter julen.
  Stress - nej, det bliver det vist ikke til alligevel. Skal blot have de sidste "must-do"-projekter lavet i eftermiddag/aften/nat, og SÅ kan der slappes af.
  Gaverne og juletræet er købt. Mangler kun flæskestegen og kartoflerne, men det kan vel godt nåes.

  SvarSlet
 5. Den smash er bare så flot og med så mange ting i. Jeg bliver også helt glad af alle de farver du har brugt.

  Nej, ingen stress her. Jeg har opgivet at nå det hele - og så kører det lettere.
  Tænk at smide en kasse julegaver ud...Jeg kan forestille mig panikken. Men det er sjovt bagefter...

  SvarSlet
 6. Hold da op et arbejde ( selvom du ikke synes, det er det ; ) ) Flot lavet.

  SvarSlet
 7. Super flot planner og sikke en god ide at bruge en købt på denne måde... ser foreløbig rigtig spændende ud.
  Her er heller ingen stress.
  Ha en god 20. december

  SvarSlet
 8. Den er bare super flot Jette. Får også helt lyst til at lave en, men får det nok ikke gjort alligevel. Glædelig jul og godt nytår til dig søde. Jeg savner dit dejlige selskab i klubben. Juleknus fra Dorte

  SvarSlet
 9. Naaarhh... rigtig juleklar er jeg ikke endnu - men som du siger - Det bliver jul alligevel - hihi.
  Hvor er det en fed kalender/planner du har lavet til dig, et temmeligt stort arbejde ser det ud til.

  SvarSlet
 10. Ihh hvor er det en lækker bog du har lavet. Jeg tror ikke du er den eneste som mangler en hel masse i forbindelse med julen meeeen der er da hele 3 dage til vi kan nå meget endnu :)
  Glædelig jul til dig knus heidi

  SvarSlet
 11. Hej Jette. Du har da godt nok været flittig. Den ser rigtig skøn ud din planner for 2012.
  Og du har ganske ret, julen kommer uanset om vi er klar eller ej. Med eller uden stress :-)
  Rigtig glædelig Jul til dig og dine. Håber vi ses i 2012.
  knus Helle

  SvarSlet
 12. Så blev det dagen! Jeg vil ønske dig og din Familie en Rigtig Glædelig Jul.
  Knus

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...