tirsdag den 11. oktober 2011

Et BOM-layout og "Hisorie(R) i dine billeder"

På mit yndlingsforum TSC har Marianne et online journalingkursus "Historie(R) i dine billeder". Emnet er, at finde andre historier i sine billeder end dem der lige er indlysende - altså nye indgangsvinkler. Hun giver også super gode idéer til at få brugt de billeder, der ikke lige er taget til en bestemt lejlighed - og dem har vi jo nok allesammen en bunke af ;)
Mit LO idag er lavet til kurset. Det er et billede fra 1975 af min elskede islandske hest Flikka, og dér ville jeg måske have valgt at fortælle bla. hvornår jeg fik hende osv., men min indgangsvinkel til jouranlingen blev: "Hvad tænker min lille hest, når hun står og kigger udover marken?"
....og jeg er faktisk blevet rigtig glad for lige præcis teksten på det her layout :)
Jeg har brugt gamle Basic Grey papirer fra serierne "Mellow" og "Blush" - og dem der kender de serier kan nok se at farverne er skod på billedet - men de vil altså ikke blive bedre. De er noget varmere i virkeligheden.
...og da det er et LO til min BOM - jamen så kan det jo kun blive med BG papir :DHa' en dejlig dag allesammen - og tak fordi I stadig gider følge med her ;)


Photobucket

5 kommentarer:

 1. Sikke et skønt LO. Dejligt med et synsvinkelskift. Tror jeg vil lifte skitsen/opsætningen. Synes den er flot.

  SvarSlet
 2. Det er et flot layout og en sjov ide med en anden indgangsvinkel til billedet.

  SvarSlet
 3. Hej Jette syntes det er et smukt og harmonisk Lo med din meget smukke hest. Det du har skrevet og meget poetisk, for ja hvad tænker din hest mon på. Og farverne på dit papir til loet passer smukt til hesten og hilmlens fave kh. Lise

  SvarSlet
 4. Super ide, med at tænke anderledes, det giver noget helt andet. Elsker Islænder heste.
  Super lækkert Lo : )

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet flot! Elsker BLUSH serien... ;) Fed måde at lave journaling på!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...