fredag den 7. oktober 2011

3 fluer med et smæk ;)

Så sidder man jo lige her på sin sidste feriedag, og sku' ha' været til "hygge/scrap/mest snak-dag" hos Karen , og så er man vågnet med feber, sandpapirshals og stort set ingen stemme (hvilket min "lille" søn sikkert vil synes er helt ok *G*)...hvor surt er det lige !! ?Og tilmed har jeg en arbejdsweekend forude, så det bliver rigtig fedt gør det!...NOT ;)
Nå det var så dagens brok *G*...og så til lidt mere hygsomt.
LO'et herunder er lavet til Oktoberskitsen på TSC , men samtidig er det også med i bogstavmåneds-udfordringen samme steds OG så kan det passende blive mit LOAW - så det var hele tre fluer med et smæk *G*
Det er billeder fra dengang mine 3 unger (ja det var lissom før Peters tid) blev julefotograferet - og jeg fandt lige et par af billederne - ikke fordi der er mange tilbage :)

Jeg har brugt gamle papirer fra MME: "PennyLane" og "29th StreetMarket" og chipboardene har fået noget distress embossing i "FiredBrick".
Blomsten er hjemmelavet og de små journaling spots er stanset ud på Karens BigShot (dem må jeg vist ha' nogen flere af ;)..)
                                -----------------------------------------------------------------
Det var indlægget for denne gang - og nu vil jeg drikke noget the og lægge mig under dynen ;)

Ha' en dejlig dag/weekend allesammen - og tak for jeres søde kommentarer :)


Photobucket

11 kommentarer:

 1. Super flot Lo : )
  Håber at det ikke bliver at for slemt med dig, surt at vågne op, med ondt i halsen,især når man har planlagt en masse.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Øv hvor surt! - Rigtig god bedring. Men ligefrem The!!? *GG*
  --
  Hvor er dit LO bare fedt! (og helt uden sommerfugle?) Blomsten er helt fantastisk - og jeg er vild med måden du har brugt bogstaver på!
  God Weekend.

  SvarSlet
 3. Nej hvor surt at du er blevet syg! Jeg håber det går hurtigt over!
  Fedt LO, og fedt at du har fået skrevet så meget om "traditionen" - det bliver guld værd når du ikke kan huske det længere! Jeg er vild med opsætningen!!

  Rigtig god bedring!<3

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et flot layout. Flot opsætning i de skønneste farver. Og sikke mange små fine detaljer du har med på det. De journalingstags er vel nok fine. Og den røde swirl er så flot.

  Rigtig god bedring - dernede under dynen. Det er da for surt - Måske kan du slet ikke tåle at holde ferie ?
  PS: Sikke et flot blogdesign du har fået.

  SvarSlet
 5. Hvor er det et sødt LO, uh...her findes også mange billeder fra dén skuffe...Rigtig god bedring ;-)

  SvarSlet
 6. Sikken et lækkert LO med tre dejlige unger, sjovt men det der med julefoto har jeg aldrig brugt med mine unger, og det fortryder jeg i den grad i dag. god bedring med din hals, du må da virkelig være syg når du drikker te, det gør jeg kun hvis jeg er døden nær, og så skal der en ordenlig skvat rom i så det ikke smager af te.
  v.h. morkaren.

  SvarSlet
 7. Super flot... flot og stilig opsætning og lækkert med al den journaling.

  God bedring!!!

  SvarSlet
 8. Rigtig flot LO - papir, opsætning og billeder passer rigtig fint sammen. God bedring og god weekend.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot layout og skønne billeder!!!!!

  SvarSlet
 10. Kan godt forstå, du gerne vil have flere af de journaling cards. Dem kunne jeg altså også godt blive storforbruger af :.) Og sikke en fin lille reklame øverst i højre side :-)

  SvarSlet
 11. Kære Jette et rigtigt degligt Lo af dine tre børn, Der er fin harmoni i det og det er nogle fine små blomser og blonder der passer godt til billederne kh. Lise.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...