søndag den 31. oktober 2010

Paperbag Album - slut, færdigt! :)

Så blev det famøse paperbag album færdigt! :)...nu er der kun tilbage at sætte billeder osv. i. Det har været supersjovt at lave - og de fejl, der skal laves, har jeg vist lavet på dette exemplar *G* ...derfor er albummet blevet til en "MiniBook of me" - så det næste bliver forhåbentlig til at forære væk = uden fejl ;D
Det originale album, som kan findes på YouTube, er simpelthen så fantastisk superflot!, og jeg har brugt en masse idéer derfra (først og fremmest selve samlingen af poserne), men jeg har selvfølgelig holde det i min egen stil. 
Stort set hele albummet er lavet med Basic Grey serien "Stella Ruby" - en af de ældre serier, som jeg har haft liggende temmelig længe, men nu kom den frem fra gemmerne. Der er også lidt papir lidt andre steder fra, og selvfølgelig forskellig pynt. Der er embosset og brugt Perfect Pearls - masser ad sværte - rubons - Grungeboard - Stickles - halvperler - forskellige blomster og punches, og sikkert mere som jeg ikke lige kan huske.
Ryggen er lavet af Grungepaper, som er sværtet med forskellige Distress Inks, og har efterfølgende fået et meget tyndt lag Crackle Accent - så det er komemt til at minde om læder/skind.
 

 Det er svært at se detaljerne på billederne - men håber I kan få et indtryk af hvordan det tager sig ud - og sku' I spotte nogen fejl - jamen så er det bare ærgerligt *G*
 Det sidste billede herunder er af de fleste af de tags jeg har lavet til at putte i div. lommer i albummet - og det kan faktisk indeholde MANGE tags! :)
 
Det var dét for denne gang - og 1000 tak fordi I stadig følger med her på bloggen, det er jeg super glad for :)
Ha' en dejlig søndag aften allesammen :)
Photobucket

12 kommentarer:

 1. hold da op siger jeg bare!! Det er jo helt vildt flot :) et mesterværk ;D

  SvarSlet
 2. wow det er vildt lækkert. er vild med den ryg. mums. fede sider du har lavet og indstik. viiiiiildt mums.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et flot album. Du har da en masse detaljer og en masse forskellige teknikker blandet sammen. Vildt flot er det i hvert tilfælde.
  Jeg har endnu ikke lavet et album - men det kommer nok en dag.....

  Hav en dejlig uge.
  PS: Flot efterårsblinkie du har fået øverst.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot og gennemført!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det altså bare godt ud... flot flot flot... men som jeg skrev sidst, så er jeg altså nødt til at se det med hænderne... uha, jeg glæder mig....'

  Knuz

  SvarSlet
 6. det er blevet rigtig godt, jeg har også været igang med et efter samme opskrift men meget mere enkelt.
  Jeg glæder mig til at se det med billeder i - jeg har set rigtig mange lækre album på youtube men altid uden billeder og med alt den pynt der ellers er har jeg svært ved at at se hvor billederne passer ind.

  SvarSlet
 7. For pokker da også, hvor er det bare blevet lækkert!! Fyldt med detaljer og som Karina skriver - fuldstændig gennemført :) Det ville jeg aldrig have haft tålmodighed til :) Må vi se det med billeder også, når de kommer i??

  SvarSlet
 8. Ihhh hvor er det flot lavet. Kan rigtig godt li de farver du har holdt dig til og så er det smart, at albummet kan indeholde så mange tags.
  Lækkert lavet og super gennemført. :0)

  SvarSlet
 9. Fantastisk lækkert album. Jeg har lavet et par stykker af dem, og ja - der er plads til vildt mange tags. Lækker, lækker stil du har valgt til albummet.

  SvarSlet
 10. OH MY GOD!

  Vil du gerne være min Superhelt lige nu? *GG*

  Dét fangede mit øje lige fra starten - Og kan se, at jeg vist skal lave lidt mere rengøring, inden jeg falder helt i din blog. Hvis resten er ligeså godt, så slipper jeg den ikke før den er læst færdigt - Og så er det jo for mørkt til at gøre rent, og kæresten sover ;0)

  SvarSlet
 11. Kære Jette. sikke et mesterværk... Super flot - og så er det første gang du forsøger dig med dette... jeg er imponeret! Håber at du får en skøn weekend!
  Knus
  Engel

  SvarSlet
 12. Lækkert paperbag album - lækker stil !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...