fredag den 15. oktober 2010

Scrapdage i udsigt - og et paperbag album :)

Nu har jeg adskillige fridage - så der står scrap på programmet meget af tiden håber jeg. I onsdags var jeg i ScrapKlubben her i Aalborg - and guess what.....surprice...jeg fik ikke lavet en pind!! *G*.....Jeg har simpelthen opgivet at lave ret meget på de onsdags aftner - men til gengæld er det super hyg'ligt at se hvad de andre har gang i og få nogen nye idéer (og behov for den sags skyld ;D )
I onsdags fik vi demonstreret nogen super fine teknikker til bl.a. julekort af Pia fra Kreative Fornemmelser - hun kan altså nogen ting med de stempler  ;)
Men jeg laver til gengæld noget herhjemme.
Bla.a er jeg igang med et paperbag album, som I lige får et billede af i den "ik'-ret-pyntede" udgave ;p...der skal nok følge billeder med når det er færdigt:
Det var ikke lige indlysende hvordan det i det hele taget skulle samles - der røg ret mange poser i skralderen før jeg fandt ud af det *G* .....så nu er jeg spændt på hvordan det ender ;D.....fortsættelse følger, som de siger ;p
 
Ha' en dejlig fredag aften allesammen - og tak fordi I lægger vejen forbi :)
 
Photobucket

3 kommentarer:

 1. Nej hvor ser det bare godt ud... Rigtig rustikt og lækkert.. Glæder mig til at se det færdige resultat, og tror bestemt at du er nødt til at lære det fra dig *ss*

  SvarSlet
 2. Hvor skønt med scrapdage i udsigt - sådan nogen har jeg også :) Jeg glæder mig rigtig meget til aty følge med i paperbag-albummet - det skal nok blive super flot!! Rigtig god scrappelyst til dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også spændt på at se dig færdige album. Jeg har godt set en tutorial på youtube - som så ret kompliceret ud - så langt så godt, hva? Nu har du bare det sjove tilbage ;)
  Tak for sidst og rigtig god fornøjelse med dine scrapdage... yay!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...