lørdag den 13. november 2010

Julekort

Så blev årets julekort lavet! ...sidste år fik jeg slet ikke lavet nogen - og jeg konstaterer igen igen at kortmager DET bliver jeg aldrig - synes ikke det er voldsomt interessant, og er såmænd heller ikke super god til det, men de to ting hænger nok sammen ;), så jeg kreerer kun lige dem jeg skal bruge til div. fødselsdage sådan i familien, ellers er det købekort.
Men så er der jo lige de famøse julekort - som jeg så altså også kun har lavet til den nærmeste familie ;)
De er lavet som criss cross-kort, og det er "gammelt" julepapir der er brugt + lidt sværte, stickles, julecharms og et enkelt julestempel fra Scrapper.dk 
 
 
Nu vil jeg bruge resten af weekenden på nogen Lo'er tror jeg, bl.a. er der en udfordring i vores Scrapklub som jeg skal ha' kigget lidt på.

Hvordan er dit forhold til kort/julekort ? Har du det ligesom mig eller er du en rigtig "Kortkomtesse" ?? ;)
 
Ha' en skøn weekend allesammen - og 1000 tak for jeres søde kommentarer. De luner ;)
 
Photobucket

14 kommentarer:

 1. Jeg har det faktisk lige som dig - kort er meget uinteressante at lave! Til gengæld vil jeg gerne kigge på dem, som andre har lavet. Og hvis jeg får sendt julekort ud (tvivler på det), så bliver de ikke hjemmelavede!! :o) Dine kort er til gengæld super lækre!!

  SvarSlet
 2. Jeg kan rigtig godt lide dine Criss cross kort.
  Jeg kunne aldrig drømme om, at købe et kort. Men jeg gør mere ud af nogle kort end andre, alt efter om jeg ved at modtageren vil værdsætte det. Ja, jeg er jo en rigtig kortkomtesse ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Så fine dine kort er blevet... jeg laver lidt kort ind i mellem, til eget forbrug og til kortkassen.
  Julekort kan jeg godt li at lave, men siden jeg jeg er begyndt med LO, synes jeg, det er mere spændende at lave
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 4. Super fine julekort du har fået lavet :) Jeg elsker at lave julekort og laver rigtig mange, men kun til kortkassen. Jeg sender ikke nogen selv ;)

  SvarSlet
 5. Hold da op en stak julekort, det ser rigtig godt ud.

  God weekend
  Mette

  SvarSlet
 6. Skønne kort, selvom det ikke er yndlingshobbyen :)

  SvarSlet
 7. Superflotte kort du har lavet. Det skulle/burde du måske dyrke lidt mere .....? LOL.
  Jeg har, til min store undren, oplevet at folk spørger, om de må have lov at købe kort af mig ! Jeg har jo ellers kun lavet lo'er, og kun lavet lidt simple kort til eget brug. Hvis det skal være et "fint kort", så har jeg købt det !
  Men nu laver jeg julekort i en uendelighed. Og kan slet ikke følge med efterspørgselen. Mærkelig følelse - og helt rart. Mine egne ca 50 kort bliver nok købekort - for jeg orker snart ikke mere julepapir......så jeg har vist et luxusproblem. Ikke ?
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 8. Jeg kan virkelig godt li dine criss cross julekort. Sååå fine og julede og super hyggelige. :0)
  Ang. det at lave kort selv, ja så har jeg det ligesom dig. Jeg laver KUN kort når det er "strengt nødvendigt". Familiefødselsdage og julekort. Jeg er IKKE god til det. DEt er meget mere interessant for mig at lave LOs. :0)
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 9. Synes helt bestemt du burde lave mange flere kort for du er da en ferm kortmager ;) så flotte de er !

  SvarSlet
 10. Tøhø ikke kortmager - ikke god til at lave kort!! Den må du sgu længere ud på landet med! De er da helt fantastisk søde! Så lav du bare nogle flere kort! ;)

  SvarSlet
 11. Hvor er din kort fine og hvor skjuler du det godt at du ikke er en kortkomtesse!
  Jer er bestemt heller ikke nogen ørn til at lave kort, og jeg snyder helst uden om!

  SvarSlet
 12. Kære Jette.
  det kan godt være, at du ikke føler dig som en kortmager... men hold da op et projekt.. og jeg er vild imponeret over at du allerede er færdig...! Jeg syntes at de er super flotte!
  Kæmpe knus
  Engel.

  SvarSlet
 13. De er da vildt flotte, dine julekort...Det kan ikke ses, at du ikke er kort-komtesse ;-)
  Jeg sender 70 julekort, og må indrømme at de er lavet på computeren. Det er en fortælling om året der er gået, billeder af hvad vi har lavet, osv...

  SvarSlet
 14. Jeg er bestemt en kortkomtesse - måske endda kortgrevinde, så mange kort har jeg både selv lavet og haft i hænderne i år og når jeg ser dine forstår jeg slet ikke du er så hård ved dig selv - du er en skabskortkomtesse er lige hvad du er =0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...