lørdag den 9. oktober 2010

ScrapFestival!

Så fik jeg også taget hul på ScrapFestivalen hos ScrapSisters . Jeg håber jeg når en masse af opgaverne, der er rigtig mange super gode at vælge imellem og mange måder at kombinere/løse dem på. Jeg kan rigtig godt li' den form Festivalen kører på - for til et alm. CyberCrop får jeg aldrig lavet en hujende fis - det duer slet ikke med så meget stress til mig *G*
Igen igen er det Sarah, der er landet på LO'et, som er med billeder fra hendes første fødselsdag. Traditionen tro skulle Sarah selvfølgelig også ha' den famøse "Spis-Selv" lagkage - og selvom hun ikke var helt sikker på hvad den skulle bruges til i starten, så fik hun ret hurtigt styr på konceptet ;D
 

Faktisk så er det første gang jeg har et banner på et LO, men ikke sidste tror jeg. Synes rigtig godt om effekten - så dem kommer der sandsynligvis flere af ;)
Nå de næste dage når jeg nok ikke så meget, der er arbejde der komme ri vejen - men så har jeg 8 dages ferie/fridage derefter, så skal der scrappes :)

Ha' en dejlig lørdag aften - og weekend også, og som altid 1000 tak fordi I kigger forbi og lægger kommentarer  :)


Photobucket

12 kommentarer:

 1. Virkelig sødt LO. Kan godt li din opsætning og flot med hjørnestemplerne(?) og bannere.

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og ja jeg er også vild med banner og skal ha prøvet det på kort også :)

  Jeg er også hoppet med over hos scrapsister og håberrrr bare få lavet lidt

  rigtig god aften til dig

  SvarSlet
 3. Det er et kanonlækkert layout. Jeg kan godt lide opsætningen, banneret og så selvfølgelig de dejlige billeder af Sarah.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Rigtig lækkert layout i flot opsætning. Og flotte bannere !
  Herlig unge !

  SvarSlet
 5. Det er så flot et LO du har lavet... og nogle rigtige søde billeder.
  Flotte detaljer og det banner er bare skøn

  SvarSlet
 6. kan da kun give dig ret, banneret er da helt perfekt til dit lækre lo... Og selvfølgelig skal du da scrappe om Sara, hun er jo din lille guldklump :-)

  SvarSlet
 7. Sødt med de bannerne - de passer jo perfekt til fødselsdagslayoutet. Spotter man ikke lige et stempel der ;) lol!

  SvarSlet
 8. Ihhh - sikke et fint pige-fødselsdags LO. Flot opsætning og lækre farver. Og ja, det er sjovt med flag-bannere på LOs - og godt ser det også ud her. :0)
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 9. Hvor er hun bare skøn!!! Og Loet er også rigtig lækkert - fedt banner :o)

  SvarSlet
 10. Kære Jette. Åh hvor er det bare et skønt LO. Dejlige billeder, skøn banner og jeg er vild med kagen! Og hvor er hun bare skøn, som hun sidder der og nyder sin kage...!
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare et sødt LO du har lavet. Og jeg er helt enig... banneret giver en rigtig god effekt! Og så er det jo et helt fantastisk motiv - hun er da for kær.

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare et super dejligt LO ! Skønne fotos af fødselsdagspigen :O)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...