torsdag den 9. september 2010

Udfordring i Klubben i Aalborg

Igår var jeg sammen med pigerne i Scrapklubben i Aalborg . Super hyg'ligt som sædvanlig - og som sædvanlig fik jeg IKKE lavet en pind ;D
Jeg kan ligeså godt se i øjnene, at det ikke er dér mine LO'er bliver til - men det er for så vidt også lige meget - jeg hygger mig og får snakket en lille smule *G*..og trods alt sker det da en sjælden gang at der sker lidt også på scrapfronten, så det er alt i alt ok :)
Vi havde en udfordring i går (en skitse og favrvepalet fra The Color Room ) som Karen vandt, og det var fuldstændig velfortjent :)
Mit bidrag kommer lige her:
 

Igen er det Sarah der er hovedpersonen på LO'et :)
Det er i øvrigt ret sjældent jeg bruger karton som baggrund - men lige her passede det bedst. Og ligeså sjældent der kun er en slags mønsterpapir igang - så det faldt ikke så nemt for mig som så meget andet - men det er godt nok ind imellem at lave noget der ikke lige er i the comfortzone ;)
I Klubben har vi også pt. en BOM-udfordring/inspiration kørende. Der er to forskellige emner til hver månded, og men kan jo hoppe til og fra som man lyster. Jeg skal i hvert fald igang med dem - det er super fine emner Betina har gravet frem, så glæder mig til at få fyldt lidt mere i BOM-albummet.

Laver I andre BOM - eller er det slet ikke noget I har lyst til ??
----------------------------------
Ha' en dejlig aften allesammen - og tak fordi I kigger forbi :)


 
Photobucket

9 kommentarer:

 1. den er rigtig lækker. hun er skøn. fedt du har doodlet.. det vigtigste er at man hygger sig. Kommer du til convention Jette?

  SvarSlet
 2. Tak for sidst Jette! Det var super hyggeligt! Jeg ved ikke lige om jeg hopper med på BOM'en, måske :-)
  Jeg kan godt forstå at Sarah er i fokus på dine layouts :-) Kan du have en god dag på søndag!

  SvarSlet
 3. Det er bare et super lækkert kort med en nuttet lille mus :) mega sød doodling!

  SvarSlet
 4. Hende Sarah er da godtnok en kær lille størrelse :) og dit LO er rigtigt fint!

  SvarSlet
 5. Godmorgen. :)
  GLÆD dig til du får dine blomster hjem - de er LÆKRE - og man bliver afhængig. Stort set alle de blomster jeg bruger er fra Wild Orchid (ikke alle, men næsten)
  Tak for alle dine søde kommentarer :) og rigtig god fredag!

  SvarSlet
 6. Kære Jette. Super skøn side... og totalt fed titel..! Hvordan har du lavet den?
  Blev overhovedet ikke fornærmet over Disney-bemærkningen... kan egentlig godt se, hvad du mener, men selvfølgeligt først efter du har draget sammenligningen :o)
  Håber du får en skøn weekend!
  Knus
  Engel..

  SvarSlet
 7. Så skøn en LO og så dejlig en lille pige :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et fantastisk dejligt LO - både billederne, opsætningen - samt din doodling og håndskrevne titel - wow.... :o)

  SvarSlet
 9. Sikke et super sødt lo med den lille guldklump, det er et rigtig tøse lo. Jeg er vild med dine doodlings, de er helt perfekte !!! Rigtig god weekend....

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...