onsdag den 15. september 2010

Snart ferie/fridage ;)

Nu gad jeg godt snart igen ha' lidt overskud til nogen LO'er osv., men det er der altså ikke i ret store mængder :/
P****travlt på arbejdet, og idag og imorgen er jeg på kursus fra 8-16 + et par stykker af os møder en time før for at hjælpe de andre igang - så nej - det blir ikke til så meget.
MEN...imorgen når jeg går hjem kl. 16, så har jeg en uges blandet fridage og feriedage - og prøv lige at spørge om jeg ser frem til det ....joo lige lidt *G*
Så inden så længe er der nok et par LO'er eller noed, der lander her på bloggen, det er i hvert fald ikke idéer der mangler ;)
Engang imellem er det jo træls, at arbejdet stjæler alt for meget af ens fritid ;)..men sådan er de jo for de fleste af os i perioder - og når det kommer til stykket elsker jeg jo mit job - på trods af for lidt tid og ind imellem for få hænder til at gøre det man gerne ville.
Så alt i alt går det såmænd nok - men jeg glæder mig altså alligevel til mine fri -og feriedage ;D
Ha' en dejlig aften - og tak fordi I kigger indenfor :)
 
 
 
 
Photobucket

5 kommentarer:

 1. glæder mig allerede til at se hvad du får lavet :D

  SvarSlet
 2. Føler helt bestemt med dig, jeg får heller ikke lavet meget når arbejdet kalder.
  Dejligt for dig med nogle ferie fridage.

  SvarSlet
 3. Kære Jette... Kender alt for godt den følelse... glæder mig på dine vegne til, at du kan holde fri og få slappet lidt af... så skal det kreative såmænd nok komme af sig selv... Håber du får en skøn weekend!
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 4. Håber du har en skøn ferie :o) Og jeg glæder mig til at se nye LOs :o) OG så kan jeg bare rigtig godt lide den med, at arbejde tager for meget af fritiden - det er da simpelthen så rigtigt :o)

  SvarSlet
 5. Heyyyy.... jeg har da slet ikke set dit nye look eller header... ajjj hvor er den bare skøn... der er da vist en der skal i udleasing... altså her hos mig ;-)

  Ja, arbejde er en frygtelig overvuderet ting...

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...