onsdag den 22. september 2010

Et BOM-layout.

I Scrapklubben har vi som før fortalt, nogen BOM-udfordringer kørende. Én af dem er "Farver". Den var jeg ikke helt hooked på til en start - syns den var lidt svær, jeg har nemlig ikke som sådan en yndlingsfarve. Men til gengæld er min yndlingsårstid efterår. Både farverne, stemningen, lyset...jamen sådan set det hele - og så var LO'et der lige pludselig. Da jeg så tænkte lidt over papir, opsætning osv., slog det mig osse at sådan på det sidste er der kommet flere og flere "pang-farver" ind over, så de måtte jo på en eller anden måde også med.
...og så kommer det sikkert ikke som en overraskelse at jeg elsker blomster ;D...for nylig læste jeg lidt om, hvad er af nye trends, og bl.a. ser det jo ud til at købe-blomster er mere eller mindre yt!...
Normalt er jeg ikke den der tager mig af hvad der er in eller out - men lige et microsekund syns jeg, at det jeg laver slet ikke er i tråd med hvad der rører sig af nyt på scrapfronten *SUK*.......heldigvis (for mig) blev det kun til en kort tanke - jeg bruger det jeg lyster - nyt eller gammelt, på den måde kan jeg være tro mod det jeg laver og mod min stil (hvad den så end er *G*) som jo på en eller anden måde afspejler mig ;)
Nogen af os er med på og elsker, alt det nye - nogen af os blander nyt og gammelt - nogen laver freestyle - andre vintage - andre igen lag-på lag osv.osv. ....og det er jo det fede ved den her hobby, at alt er rigtigt og ingenting forkert - så bli'r det vist ikke meget bedre ;D
...nå men tilbage til LO'et - som sagt er der ikke sparet på blomsterne ;)
Jeg har brugt tape i kanten og i kanten af billedet - og sammen med knapperne symboliserer det, at jeg altså også holder af andre farver end de efterårsagtige.
.....og så er papiret da forresten fra BasicGrey - som er det jeg bruger på alle mine BOM-LO'er....det er vel ikke yndlingspapir for ingen ting *G*

...så kan jeg lige tilføje, at den blå cirkel-ring er uhyggelig blå på min skærm (og på andres også har jeg ladet mig fortælle ) ;D..og det er den slet ikke i virkeligheden. Har lige holdt en rest af kartonet op mod skærmen - og det er da helt uhyg'ligt som farven er ændret!.
Så er der dælme ikke noget at sige til, at det kan være svært at handle papir osv. online *G*
Håber I stadig er med helt hertil :) 
               Tak fordi I kigger forbi :)                            

 
 
Photobucket

15 kommentarer:

 1. jeg synes det vigtigste er at man laver noget som man godt kan lide - trend eller ej!
  Og jeg synes det er lækkert med de købeblomster du bruger - de er super flotte og du bruger dem godt :) lækkert LO!

  SvarSlet
 2. Efterårsfarverne er da også noget af det skønneste. Glæder mig til at bladene skifter farve udenfor mine vinduer - men efteråret er nu også min farvorit årstid. ;o)

  SvarSlet
 3. Så flot et LO du har lavet... jeg har det som dig, bruger det jeg har og synes om. Det er for mig det vigtigste

  SvarSlet
 4. fedt lo. jeg bruger også de ting jeg har lyst til.. om de er "in" eller ej.

  hvad er det for en hentydning du kommer med på min blog? hihi. ses vi til convention den 2 okt?

  SvarSlet
 5. WOW..... sikke et fantastisk LO!! Opsætning, billede, farver og alle blomster - det hele er perfekt sammen. Og jeg kan SÅ godt lide dine vise ord om scrapstile og om at bruge det, som man har og kan lide :o)

  SvarSlet
 6. Super flot LO. Er vild med blomsterne og din journaling.

  SvarSlet
 7. Om dit LO er in eller yt ved jeg ikke *G* Jeg synes det er HAMRENDE flot! Lækre blomster og lækre farver!

  SvarSlet
 8. Rigtig flot lo du har lavet og en super ide med sådan en bom ;)

  Rigtig god torsdag

  SvarSlet
 9. Sikke et farverigt layout du har fået lavet og mange smukke blomster.

  Du har helt ret, det er skønt at vi alle er så forskellige, ellers ville det være noget kedeligt at være scrapper, hvis vi kun kunne købe det samme :)

  SvarSlet
 10. Kære Jette.
  Jeg er med dig hele vejen! :o) Det er en skøn side - og jeg er vild med blomstervældet - skøn detalje med knapperne på cirklen... og så kan jeg godt lide dit billede, taget som man ser ud helt almindeligt..!
  Tak for dine altid søde kommentarer!
  Håber du har haft en skøn weekend!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 11. Åh det er så flot det du laver. Jeg synes også jeg kan se en kæmpe udvikling. Jeg må jo erkende at jeg ikke rigtig har fuldt med, men da jeg så dit navn på min blog, blev jeg pludselig helt nostalgisk. Sådan lidt "savnet dig agtigt". Jeg må se at følge med på sidelinien.. :)

  Kram Lotte

  SvarSlet
 12. What a gorgeous blog! We're following you now! :)

  SvarSlet
 13. Sikke et skønt LO, dejligt at du fik det lavet alligevel.... men jeg er stadig et bagud... men det kræver vist snart at jeg får taget nogle nye billeder af ut, og det er jo en helt anden snak.... LOL...

  Og ja, du har så evigt ret i det med stil... og jeg følger også bare næsen, men kan dog godt lide at blive udfordret....

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 14. Hello dear Tanni!!I am sorry I haven't been visiting lately but I was very busy working on a new project that I will be able to share it with all of you very soon!
  This page is totally precious!!! Love the circle with the buttons , the flowers and how you did the journaling!! everything looks fantastic!!!
  Hope everything is ok with you and your family.
  Have a great weekend!
  Hugs!!
  Lidia

  SvarSlet
 15. Oh my dear Thanni your LO once again is AWESOME! You always give me inspirations and I hope one of these days I can go back in creating LO's. It's been more than a year or two that I haven't done any traditional Lo's :(

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...