søndag den 5. oktober 2008

"Ny" Computer... :)Jepz..jeg har fået computer igen...jubii.... :D


Min mindste søns far ringede, at han havde hørt vi ingen comp havde - om jeg ville ha' en brugt han havde stående ??...Jow tak da - og den ankom så i fredags. Det viste sig, at den vist ikke kørte helt godt - gik ned hele tiden, men nu er jeg jo så heldig, at jeg er omgivet af folk, der er rimeligt kompetente på det område OG et par sønner, der mere end jævnligt skifter hardware.
Så min søde kæreste tilbragte en del tid med "dyret" - og efter lidt formattering og udskiftning af lydkort osv. (som næstældste søn tilfældigvis havde liggende *G*)...så kører maskinen upåklageligt.......nu må vi se om den så bliver ved med det... :)


Men hold da lige op, hvor det er godt, at ha' sin egen maskine igen!! ;D


Og er det vist på tide der snart kommer lidt scrap her igen - det er i den grad alt alt for lidt jeg får lavet, men synes stadig jobbet æder en rimelig stor del af energien for tiden - og det ser jo i og for sig ikke ud til at det bliver bedre sårn inden for den nærmeste fremtid :/


Nå men jeg må se om jeg lige kan få klemt lidt scrap ind i programmet, for det er såmænd ikke idéer der mangler :)


For at der lige skal være lidt at kigge på, så fandt jeg et lidt ældre LO frem - tror ikke det har været lagt på bloggen før (og hvis det har, så får I det altså igen *G*
Det er ældste og yngste søn (Heine og Peter), der lige kigger lidt bold.
Heine er Manchester United-fan, og var selvfølgelig på stadion til kampen AaB-ManU. En oplevelse skal jeg hilse og sige, at se "drengern" spille bold (og det var vist ikke AaB's drenge han mente *LOL* )Materialer: ...hmm..for en gang skyld kan jeg squtte huske hvad der er brugt, så den liste bliver ikke ret lang *G*

Ha' en rigtig god søndag allesammen, og tak fordi I (forhåbentlig) stadig gider kigge med på min blog ;)

8 kommentarer:

 1. Sæføli´ gider vi kigge med.. JEG gør i hvert fald. Dejligt med et "nyt" dyr i huset.. Og super flot LO du har lavet.

  SvarSlet
 2. åhhhh såå dejligt at du har fået din egen pc igen. og for et super herligt lo du har lavet der.

  SvarSlet
 3. Wow, sikken en forandring, det ser skønt ud.

  Og tillykke du har vundet blog candy hos mig. send gerne din adresse til: fam-elkjaer@get2net.dk

  Knus

  SvarSlet
 4. Tillykke med at computeren har fundet vej hjem igen! Man føler sig lidt "nøgen" uden den...Sådan har jeg det i hvert fald!

  Lækkert LO du har lavet! Kan godt lide taggen med journaligen!

  SvarSlet
 5. Flot blog design du har fået :)
  Og tillykke med at du har fået din egen pc igen, krydser fingre for at den holder længe! Man kan jo ikke undvære sin PC ...gys! ;)
  Selvfølgelig gider vi kigge på din blog! Lækre lyouts du har lavet!

  SvarSlet
 6. Tillykke med dyret, ja det er næsten ikke til at undvære.
  Skønt LO:0)

  SvarSlet
 7. Ja uha, det er jo simpelthen ikke til at undvære sådan en computer !!! (Hva f.... lavede vi før hen ?) Synes det er et rigtig sødt og drenget LO du har lavet. Fræk opstilling.

  SvarSlet
 8. ja nu er der "nogen" der bliver glad, når du har fået en anden PC. Den var nu rimelig let og få til at køre. Dælme nogle flotte LO du laver.Du er dygtig og kreativ.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...