mandag den 13. oktober 2008

Arbejdsweekend - pyyyha!!

Så blev denne arbejdsweekend overstået - og heldigvis for det!!
To personaler til 10 demente - jamen så har man bare rigeligt at se til skal jeg hilse og sige - og kan så gå hjem med en følelse af, at det man har lavet nemt kunne gå ind under "samlebåndsarbejde" - og det er sq godt nok en træls fornemmelse!!
Men det nytter jo ikke og slå sig selv oveni hovedet - man må bare konstatere, at man har forsøgt at give vores beboere så god en dag som det kan lade sig gøre indenfor de rammer der nu engang er - det er så bare ikke godt nok - men sådan er realiteterne.
Jeg kunne jo så vælge at finde et andet job - nope det ku' jeg ikke, jeg har nemlig lige det job jeg ønsker og brænder for - og så prøver jeg og mine skønne kolleger, at putte så meget ind i de rammer vi har, så vores dejlige beboere har en tryg og go' hverdag med en masse smil og knus - dem får man nemlig mange af på en demensafd. ;)
Nå - det var lige lidt brok fra en træt SOSU-hjælper ;D

Til gengæld, så har jeg allerede igen - jow jow ;) - to nye LO'er:
Det første er til mormors album, fra en go' dag vi havde hos hende, og resten fremgår af teksten:

Materialer: Prima "SmokingJacket" - EKSuccess " AntiqueJournal" - Kelly Panacci "Daily Ledger" - karton - bånd - sværte - grungeboard - Primablomster - knapper - TwillTape (Pebbles) - brads - rubon's - bogstavstickers.

Det næste er min ældste søn og svigerdatter - og billederne er spredt fra de godt 8 år de har kendt hinanden og teksten er nogen tanker jeg har gjort mig i den sammenhæng (håber den er læselig)

Materialer: AroundTheBlock "You'reMissed" - MyMindsEye "TresJolie Father" - S.E.I. "DillBlossom Rosehip" - WeRMemoryKeepers "CopperedOut Blossoms" - CollagePress "MarketPaisley" - karton - sværte - bogstaver(PuffyStickers) - rubon's - billetter fra FrkScrap - Primablomster - knapper

Så får I ikke mere for den 25 øre ;)..tak fordi I kigger med :)

13 kommentarer:

 1. hvor er de flotte begge to,dejlige historier/tanker du får frem..
  er især vild med at du har brugt så meget sværte
  flot :)

  SvarSlet
 2. åhhh, hvor er de dog bare flotte begge 2 waww

  SvarSlet
 3. Det er nemlig rigtigt vigtigt at være glad for det man laver - dejligt at læse hvor glad du er for dit arbejde. Sommetider bliver vi så frustrede når tingene ikke lader sig gøre - og oftest er det et spørgsmål om økonomi. Ak ja! Så snart man "sidder" i et fag, hvor man har med mennesker at gøre, er der meget der spiller ind. Man vil yde sit bedste og kan "overleve" kriser og så videre, netop på grund af de tilkendegivelser man får hen af vejen ... f.eks. alle de knus du modtager i din hverdag.
  Og så til layout'erne. De er virkelig flotte. Jeg elsker bare du meget ofte bruger meget tekst + at du bruger håndskrift. Flot som begge LOs er opsat og det nogle gode "emner" du har fået scrappet.
  God dag til dig. (... og sikke en smøre herfra!! he he).

  SvarSlet
 4. Pyha jeg forstår godt din frustration over arbejdet, arbejde med mennesker skal altså ikke være samlebåndsarbejde.....

  Men godt du så har sådan en skøn hobby, og hold da op hvor er dine lo´s flotte, især Tidens Tand...

  SvarSlet
 5. Ja, Charlotte sagde jo næsten alt det jeg ville sige ;-)
  Men ja, det er frustrende at føle at det kunne have været gjort bedre, men flere ressourcer og hænder...

  Skønne LO's .... kan især rigtig godt lide det med tindens tand.... det er da en rigtig god ide, og en reminder til selv at huske at få taget sådanne fotos...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 6. Hvor er de total fede de LO du har fået lavet. Er bare helt vild med opsætningerne, farverne ja med det hele! :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt, at du er så engageret mht. dit arbejde, - det er guld værd, både for beboere og deres pårørende. Jeg har selv haft et par gamle forældre, som begge endte med at bo på plejehjem de sidste tid de levede, - det luner SÅ meget, at man kan mærke at personalet brænder for deres arbejde.
  Hatten af for jer.. ;-) :-)

  Jeg er sikker på, at alle os, der arbejder indenfor "de bløde fag" er frustrerede over, at vi mangler ressourcer, - vi kan jo ikke "bare lade tingene ligge", det er jo mennesker vi har med at gøre.

  Iøvrigt er det nogen dejlige LO'er du har lavet, med noget dejlige historier til.

  SvarSlet
 8. Super flotte layouts du har lavet og rigtigt lækkert med al den journaling!

  SvarSlet
 9. Wow nogle vildt flotte LO du har lavet :0)

  SvarSlet
 10. Ja som pædagog kan jeg udemærket godt følge dine frustrationer over arbejdet.....

  Super flotte LO's begge to. Jeg kan især godt li opsætningen på den øverste... den kommer på listen til at blive liftet :)

  SvarSlet
 11. De er da bare så flotte dine LO'er, og så mange lækre detaljer :o)
  Jeg er også vild med alle dine ACT kort fra dit forrige indlæg.

  SvarSlet
 12. Skønne layouts. Specielt ideen med at tage billeder fra flere perioder/år er en super idé, som nok bliver liftet en dag. ;o)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...