mandag den 22. september 2008

En lille update :)

Som I kan se, så har bloggen fået en lille ansigtsløftning (tiltrængt synes jeg :D ).....fandt lige et link til en side med en masse ting og sager til det formål - og selv jeg kan finde ud af det..og så er det nemt skal jeg hilse og sige *G*

På scrapfronten sker der for lidt - jeg er igang med ATC-kort til en Juleswap, men ellers ligger det lidt stille. Der er travlt på arbejdet pt. så der er ikke lige det vilde overskud om aftenen - men det varer forhåbentlig ikke alt for længe før det kommer igen :)

Min næstældste søn (Ronni) fylder 21 idag - *SUK* hvor tiden bare går alt for hurtigt :/....og så er han ikke engang hjemme på sin føs'dag. De har praktikanter på kasernen i disse uger, så det er nogen lange dage - men sjovt og spændende er det påstår han - og kan nemt huske da han selv var i "mili-praktik" i 8.klasse ;)
Nå, men hans praktiktid gjorde åbenbart så meget indtryk, at han indtil videre har valgt en militær karriere :)...og det er osse fint, så længe han får lov til at blive herhjemme og ikke bliver sendt ud til et af verdens brændpunkter igen.

Det var alt for nu - kan I ha' en hyg'lig aften - og tak fordi I kigger forbi :)

10 kommentarer:

 1. tillykke tillykke med sønnen, ja uha hvor tiden bare flyver.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med knægten. Ja pu ha de vokser alt alt for hurtigt de små knægte :-) ATC er da også den helt rigtige løsning, når der ikke er så meget tid :-)

  SvarSlet
 3. Orv, hvor er her blevet fint.. :) Tillykke med sønnen og tillykke med din nye titel som farmor. Kan ikke huske om jeg har sagt det, eller om jeg blot har gjort det i mine tanker.. hehe..

  SvarSlet
 4. Tillykke med sønnen... og Farmor skal du være, også et stort tillykke med det.... det er bare så stort... og så skal der jo scrappes noget helt nyt.... det må jo være lykken for os scrapper med "gamle" unger, at kunne være med fra starten ;-)

  hygge fra Betina

  SvarSlet
 5. Kan se du selv fandt ud af det:0). Det ser bare fedt ud.
  Tillykke med sønnik i går.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det godt ud! Kunne du overtales til at dele dit nyfundne "blog-opfrisknings-sted" med os andre ;-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser din blog bare lækker og iindbydende ud ! Og flot header...mon du skifter navn til "Farmors ting og sager "...stort tillykke med titlen :O) Også tillykke med din søn (Godt at han er hjemme i lille Danmark).

  SvarSlet
 8. 21 år .... uhh ja - tiden flyver afsted! Jeg håber han havde en god føsda! Og et forsinket tillykke med ham! :-)
  Super flot blog du har fået! Lækker baggrund, som er rigtig behagelig at kigge på!

  SvarSlet
 9. Tillykke med din søn og tillykke med dit nye udseende på bloggen ... ser supergodt ud ... jeg suser lige forbi og ser hvad de har af spændende ting og sager :o)

  SvarSlet
 10. Sååå flot en blog du har fået dig :D

  Rigtig god arbejdsweekend.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...