tirsdag den 26. august 2008

Stadig ferie ;)

Det går jo rigtig godt med at få lavet lidt her i ferien :) - måske er det fordi vejret lige pt. er mest til indendørs sysler.
I hvert fald er der to nye LO'er og lidt nye ATC-kort.
Det første LO er med min ældste søn. Hans mor (mig ;P) synes de der krøller var det sødeste - men mildt sagt var hans far ikke HELT enig i den ting *G*.....så efter nogen diskution røg krøllerne altså ;)

Materialer: PinkPaislee "OfficeLingoCollection-OutsideTheBox" - PopCulture "SillyString" SassafrasLass "Serendipity-Robotics"
karton - sværte - brads - bogstaver(PinkPaislee "HollyDoodle" - "g.c.d."BlackGlitter") - Scallop Owl Die (SPS-special)
Jeg har brugt en skitse fra PencilLines .

Næste LO er med vores efternøler Peter :) ....Jeg kan ikke blive enig med mig selv om jeg er tifreds med det, men nu er det sådan som det er ;).... Til det her LO har jeg brugt en skitse fra PageMaps .
Jeg er faktisk blevet lidt glad for skitser på det sidste - synes faktisk det er dejligt at ha' et udgangspunkt :)

Matrialer: SassafrasLass "LifeIsBeauteful-PocketFullOfPosies" - g.c.d. "LostInParadiseCollection-Paradiseflowers" - RhonnaFarrer "ChicNotebook" - karton - sværte - primablomster - bogstaver fra Netto - maling - brads

Til sidst lige nogen nye ATC-kort - har ikke lavet så mange endnu, men det kommer efterhånden. Der skal jo være lidt at bytte med, hvis nogen sku' ha' lyst :)
Det var så det hele for nu - tak fordi I kigger med :)

10 kommentarer:

 1. Hvor har du været kreativ ;-) Super flot "krølle"LO, lækkert papir....sjovt havde vores søn (nu 22) også mange krøller (og lidt langt hår) som lille, og mor kunne ikke nænne at klippe det af *G*, det er han lidt harm over i dag hehe...
  "Jagt" LO´et er også flot, titlen passer super godt til billederne!
  Søde ATC kort også, det har jeg endnu ikke prøvet.... Ja, jeg elsker skitser, det er så dejligt at have et udgangspunkt :-)

  SvarSlet
 2. Det er nogle rigtig flotte ting du har lavet.. jeg er helt vild med det øverste LO.. Super farvevalg.-

  SvarSlet
 3. "Krøller eller ej" lo'et er SÅ flot!

  Jeg er også blevet helt pjattet med at bruge skitser efter jeg købte Becky Flecks bog, den har virkelig været en inspiration for mig...

  SvarSlet
 4. super lækre loer du har lavet, og de ATC kort er jo bare super flotte også :)

  SvarSlet
 5. Kreativiteten har det med at blomstre i regnvejr... Sikke nogle super flotte LO´s du har fået lavet,især den med krøllerne er jeg da lidt vild med.....

  SvarSlet
 6. Hej Jette,
  Lækre layouts du har lavet. Synes de begge er super flotte. Og så kan jeg så godt li' at læse dine tekster/journaling. Den siger så meget og er så vigtig at få med.
  Håber du nyder ferien rigtig meget, trods inde-sysle-vejr! ;-)

  God tirsdag.

  SvarSlet
 7. Jeg er helt vild med det øverste LO med krøllerne - også titlen ;o)
  Den er vildt cute ;o)
  Og flotte ATC-kort....

  SvarSlet
 8. Skønne Lo'er og jeg må give dig ret krølle er sød, vores yngste havde også krøller inden han blev klippet 1. gang.
  Vildt flotte atc-kort. :0)

  SvarSlet
 9. De er bare super flotte. Er helt vild med de bogstaver i "krøller eller ej".. :)

  SvarSlet
 10. Hej...
  Og tak för du kiggede in på min blogg. Jeg vill gärne bytte ATC kort med dig... Send ett mail på cee7011@yahoo.com og fortäll vilke du vill ha..
  Mvh Carina/Cee

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...