onsdag den 6. august 2008

Lidt nyt - og snart ferie :)

Jeg er altså ikke ret go' til at vedligeholde min blog for tiden må jeg indrømme, men det skyldes for en stor del det fine vejr vi har haft indtil for nylig - det er ikke blevet til meget scrap eller til at sidde ved compen overhovedet :)
Lige nu er der nedtælling til ferie - weeeee kun tre arbejdsdage tilbage. DET kan jeg lige holde ud at tænke på :D.....Jeg arbejder i en boenhed for demente, og jeg kan godt mærke, at lige nu trænger jeg til ferie - man er "på" hele tiden på jobbet, men jeg ville IKKE bytte for noget som helst :)

Nå - men lidt scrap er der da at vise. Det første LO er fra den 5.BOM-udfordringTSC. Det skulle omhandle den første skoletid. Ja ja - jeg ved godt, at jeg er lidt bagud med de BOM-LO'er, men de kommer stille og roligt hen ad vejen ;)
Materialer:
BasicGrey "Recess-Standardized" - "Lucky-Bliss" - "ColorMeSilly-Explore"
Karton - sværte - Arrow fra MayaRoad - skumbogstaver

Det næste LO er med min næstældste søn. Jeg ved ikke hvorfor mine drenge absolut skulle fotograferes, mens de spiste spaghetti, men det er de altså blevet, og her er det så Ronni det er gået ud over *G*
Overskriften "Basketti" er af den simple grund, at det var sådan det hed i flere år for Ronnis vedkommende ;D
Materialer:
BasicGrey "Recess-Lecture"
MyMindsEye "Parade-CelebrateStripes"
Karton - bånd - sværte - Ribbonslide fra Bazzill - stempler

Det var alt for nu - tak fordi I kigger forbi. Ha' en rigtig go' dag :)

8 kommentarer:

 1. Du må ganske enkelt have haft en lille smule scrappehjerne allerede dengang du tog billedet, så du kunne bevare mindet om basgetti! :-) Håber du får en rigtig dejlig ferie!

  SvarSlet
 2. åhhhh hvor er de dog total lækre begge 2, supert :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne begge to. Især dit BOM-LO - det er bare helt perfekt... Men doodlingerne på det nederste, er bare SÅ smukke!!

  SvarSlet
 4. Er helt vild med dit BOM LO...smukke detaljer og rigtig fed overskrift!

  SvarSlet
 5. Har kikket lidt på din blog og synes dine lo er rigtig gode.

  Skole starts loet kan jeg specialt godt lide. Synes farverne er rigtig gode.

  SvarSlet
 6. Hej hej. Kig forbi min blog, dér ligger en Award til dig. :)

  SvarSlet
 7. Skønne Lo'er er især vild med "skolebarn". Håber du får en rigtig god ferie :0)

  SvarSlet
 8. Heyyy.... der er noget her der lige er gået min næse forbi.... havde slet ikke set dit BOM.... og hvor er det bare ski godt.... er vild med baggrundspapiret, alle de små undertitler er bare så rigtige... og med journalingen slår du bare hovedet på sømmet.... kæft hvor er det bare godt lavet... ;-)

  Sidder og smågriner over dit basketti... i mange år, ja endda sommtide endnu, kalder vi en drømmekage for myrekage, da min efternøler lillebror kaldte den sådan som barn...og det er 30 år siden... hø hø hø...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...