mandag den 18. august 2008

Mere scrap - for en gang skyld :P


Så er det vist nu der skal lidt nyt på her igen :)Jeg har da været LIDT flittigere på det sidste - men sådan er det vist med mig og scrap: Det er meget op og ned hvor meget jeg får lavet. Lysten og idérne skal jo være der, og det er sikkert derfor jeg ikke deltager i ret mange konkurrencer osv. - jeg KAN altså ikke ret godt lave noget på kommando ;P

De første to LO'er er fra dengang Ronni lå på Neonathalafd. på Aalborg sygehus - han er født ni uger for tidligt.

Materialer: OctoberAfternoon "PicnicBasket" - CollagePress "TellYourStory Daydream" - CratePaper " BlueHillCollection " Cloud"
Karton - rub on's (ScenicRoute Afterthoughts) - doodletemplate

Materialer: OctoberAfternoon "PaperLanterns" - BasicGrey "Mellow Taper" - div. BG rester - KellyPanacci "DailyLedger" - primablomster - sværte - bånd - rhinestones - brads

Det næste er lavet efter en skitse til en udfordring hos AalborgScrapbookingklub . Det er min datter, som faktisk var vild med vores kat James Bond - når bare hun altså ikke skulle røre ved ham *G* Jeg har ændret lidt på LO'et siden jeg lavede det - synes slet ikke det var som jeg ville ha' det i første omgang - det er bedre nu ;)

Materialer: WeRMemoryKeepers "CopperedOut - Rivels" - S.E.I. "DillBlossom -Coriander" - karton - sværte - blomster - brads - bånd - bogstaver (MakingMemories - Velvet Alpha)

Det sidste LO i denne omgang er der ikke så meget at sige om - udover at vi altså æææælsker brætspil i vores familie. Det er en super hyglig måde at være sammen på, og vi gør det tit og ofte :)

Materialer: CosmoCricket "TwistAndShout" - AmericanCrafts "TheGoods-Surprise" - karton - rub ons - bogstaver (ArcticFrog-SpringbreakAlpha)

Det var det hele for nu - men det var da osse en del ;P - tak fordi I gider kigge forbi :)

5 kommentarer:

 1. Det er bare nogle flotte ting du har fået lavet. Jeg skal også selv være mere flittig med kreativiten og bloggen :)

  Knus Louise

  SvarSlet
 2. utrolig flotte loer alle sammen så lækre farver, og skønne minderige billeder

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige layouts du har lavet, med mange fine detaljer! jeg er altså bare vild med din håndskrift!

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare skønne og lækre.... Og din skrift er helt fantastisk!! :o)

  SvarSlet
 5. Rigtig flotte LO'er allesammen. Men "sov lille Ronni" fik næsten tåren frem. det er bare så flot (ok det er nok mere tanken om det lille menneske som kæmpede en brav kamp).
  Rigtig flotte Og mang Lo'er du har lavet :0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...