søndag den 23. juni 2013

Fødselsdagskort - og en kuvert fra Vejle ;)

Der er da ikke noget bedre end en fri weekend! - og da slet ikke når den består af 3 dage ;)
Så kan jeg jo lige få tid til, at lave nogen af de bestilingskort der mangler OG måske endda få lavet lidt for mig selv også.....det har det nemlig knebet lidt med på det sidste. 
Nå  - men man skal da selvfølgelig også være glad for, at folk synes om det, man laver - selvom det jo altså ikke er den væsentligste grund til at jeg scrapper :D
Kortet her er bestilt af en kollega:


....så var jeg jo som sædvanlig på blogrundfart for nogen dage siden og kom til Annettes blog. Hun havde bl.a. lavet  kort med nogen små søde flyvere på, og jeg havde skrevet i en kommentar at dem ville jeg ikke være ked af at have nogen stykker af....men da jeg jo ikke ejer en Big Shot, så ville det jo have lange udsigter ;)
Straks skrev Annette, at hun gerne ville lave nogen og sende til mig - og var der andre udstandsninger jeg kunne tænke mig ??
.....og for et par dage siden landede der så lige en TYK kuvert i Aalborg med forskellige udstandsninger.....og jeg kan godt fortælle jer, at der er MANGE, som det måske kan ses på billedet ;)
En af dem er brugt på kortet ovenover (den hvor navnet er printet på).


Så 1000 1000 tak og et knus til Annette og Henriette - og jeg kan jo godt se, at den Big Shot måske alligevel bliver nødt til at flytte ind her på et tidspunkt, og igen har man jo et standpunkt til man tager et nyt *G*
------------------------------------------------------------
Ha' en dejlig søndag allesammen - og en god Sankt Hans aften. 
(Måske burde nogen af os blive indendøre i aften *G*)


Follow Me on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Hvor er det et flot fødselsdagskort. Dejlige sommerfarver!
  Slet ikke dårligt med sådan et brev.

  SvarSlet
 2. Hvor er det da et flot kort du har lavet. Skønne sommerfarver.
  Og velbekomme fra os to her. (du skulle se H's veltilfredse smil her, over at blive nævnt på din blog !)Godt du er så let at glæde, og nu kan se behovet for at eje en Big Shot. hihi.

  Jeg bliver nok også inde i aften. Man kan jo risikere at blive sat på på en kost.
  God aften med hygge-inde-vejr.

  SvarSlet
 3. Sikken et dejligt kort, og den kuver fra Annette er da super, og den må da overbevise dig om at en Big-Shot er nødvendig, du må ha den på din ønskesedel. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Så skønt et kort og så sødt af Annette at standse ud til dig ;-))

  Ha en god uge

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...