torsdag den 30. maj 2013

Jow der er liv på bloggen endnu ;)

Jøsses som det er længe siden jeg har haft gang i bloggen - og det er såmænd ikke fordi jeg ikke har lavet noget kreativt, men det er mest blevet til bestillingskort (sq utroligt som det griber om sig *G*). De sidste har jeg ikke taget billeder af, men jeg har 5 bestillinger der ligger og venter - så de kommer da sikkert på bloggen...måske ;)
Udover kortene - jamen så har der været en hel del sådan rent arbejdsmæssigt, så det tager jo sjovt nok alt for meget af fritiden - på den anden side skal man jo ikke beklage sig, når man nu har et job man er meget glad for, og da slet ikke i disse tider - hvor der er mange, der desværre ikke er så heldige :/
Ellers er det examenstid for nogen af mine unger: Peter i 9. mangler de mundlige fag og Ronni det samme på HF - og efter sommerferien starter Peter i gymnasiet og Ronni på uddannelse til socialrådgiver.
Ditte har været oppe til fagprøve, så nu er hun færdig med sin uddannnelse - krydser så i den grad fingre for, at hun enten kan få lov til at blive hvor hun er eller finder et job.
-------------------------------------------

I får lige et par billeder af mine dejlige børnebørn - som jo om ikke så længe bliver udvidet til 3, og den næste bliver en Prinsesse mere til flokken ;)
Sarah er en super skøn storesøster - og som det vist fremgår, så er hun møj glad for sin bettesøster ;)
Cassandra skal starte i dagpleje d. 1.juni - det er slet ikke til at forstå...tiden går ALT for hurtigt.
----------------------------------------------------

Det var lige en lille update fra mig - sådan mere for at I ikke skulle tro, bloggen var helt død *G*
Håber I alle nyder det skønne vejr - jeg har i hvert fald en datter, der synes det er oki med noget sol - hun skal nemlig til Hjallerup Marked de næste 4 dage med en flok venner OG en kæreste ;)

Ha' en dejlig dag allesammen :)

Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Jamen Jette altså, hvor hyggeligt at læse nyt her hos dig. En "svigersøn" OG et barnebarn? DU er heldig! Er det Sarah og Cassandra der skal være storesøstre?
  Pøj pøj til drengene med eksamener, lige om hjørnet lurer sommerferien heldigvis!
  Uden at beklage sig, kan man jo godt være i stand til at se det fornuftige i, fx at arbejde 2 dage og have weekend i 5 ;)
  God weekend!
  Knus

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre lidt fra dig. :) Ja, her er der også fuld gang i eksamen. Ældste søn går i 9. og har lige været til sidste skoledag. Mangler så de mundtlige eksamener. xxx krydser fingrer for at alt går godt. :)
  Skønne billeder af dine børne-piger. Og det er SÅ hyggeligt at endnu et lille barn er på vej. Pøj pøj til drengene med deres eksamener! :)
  Og rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Dejligt med en lille update, så vi kan følge med.
  Der sker da også en hel del hos dig, så det er ikke let at passe både blog, scrap, arbejde og unger....
  Sarah er vel nok sød og ser rigtig stolt ud over lillesøster. Dejlige fotos.
  Fortsat god weekend - og sommervarme dage.

  SvarSlet
 4. Godt, at du ikke er forsvundet helt ; )
  Hvor er Sarah blevet stor!
  Du må have det godt.

  SvarSlet
 5. Kære Jette af dine dejlige børnebørn, og jeg ønsker dine kære held og lykke med de forskellige eksamner. Og flot med de fine kareters. Håber du også for tid at slappe lidt af mellem kort bestillinger og arbejdet. Knus og hav en dejlig dag kh. Lise

  SvarSlet
 6. Ja, men dog Jette, et barnebarn mere, hvor er du heldig,(jeg er helt misundelig) se nu bare hvor jeg kommer bagud fordi jeg er syg en mdr. knus morkaren.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...