tirsdag den 2. april 2013

Flere kort

Åh det er skønt at have ferie - ...og så lige når det ligner lidt forår derude, i hvert fald sniger temperaturen sig da over 0 gr., og det er osse tiltrængt - gider ikke mere sne og støvler og vinterfrakke ;)
Vi har Sarah på besøg nogen dage - igår var hun med faster Ditte og hendes kæreste i Zoo, og ellers hygger vi og Sarah sover læææænge *G*
Jeg havde nogen kort jeg skulle have lavet færdige, og benyttede så lige lejligheden igår til formålet, mens der var Zoo tur. Det kan nu osse sagtens lade sig gøre selvom Sarah er her: hun sidder ved den ene ende af bordet og tegner og klipper og Bedste sidder så ved den anden - så jow jow det går godt med det kerative, vi skal jo ha fabrikeret en ny scrapper *G*
Herunder kommer kortene som er bestilt, det første er konfikort til en dreng, som skulle være enkelt uden alt for meget "tingel-tangel":


..og kortet indvendigt:

Samme kollega har bestilt nogen alm. kort med tekst på, og de kommer her (med cellofanposer und alles som sædvanlig *G*)

...og det sidste er et konfikort til en pige. Det er lavet på samme måde som kortet her :


Der er plads til penge og et matchende kort til en hilsen:


Nu mangler jeg så kun 4 konfikort og et kort til kobberbryllup - så er det slut med kortmageriet for et laaaaangt stykke tid ;)
---------------------------------------------------
Så er det 1. dag i lockuten idag. Jeg har heldigvis inden problemer i den retning udover en knægt på 16 som ikke får undervisning i mere end 3 timer pr. uge. Meget træls her før eksamenstid synes han/vi, men han kan da i det mindste passe sig selv om dagen. Straks værre for alle dem, der har børn i de små klasser.
Hvordan ser det ud hos dig, nu hvor der ikke er undervisning ?
---------------------------------------------------------
Håber alle har haft en rigtig dejlig påske/påskeferie - ha' en god ny uge og 1000 tak fordi I lægger vejen forbi :)


Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Nå da da da, Jette, det er vist ikke kun mig der er faldet i kortfælden, du er da effektiv sikken en bunke, din ide med at skrive inde i mit mandealbum, er jeg igang med, det vil sige jeg skriver og laminerer og sætter ind imellem siderne, tak for indput. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Sikke en masse flotte kort. Jeg kan især godt lide det sidste. Flotte farver.
  Hvor er det hyggeligt at du kan "scrappe" med sarah.. Men hun er da ikke så gammel vel? Kan hun godt sidde stille?
  Jeg er ikke lockoutet, da jeg er pædagog. Men da jeg er pædagog på en skole er det selvfølgelig anderledes, at være der. Jeg er som så mange andre spændt på hvor lang tid det kommer til at vare og hvad fremtiden vil bringe ; )

  SvarSlet
 3. Du er da helt utrolig god med de kort. Tænk, at du er blevet en habil kortmager......Hvem skulle have troet det. Og så med både bestillinger og cellofanposer...haha.
  Men dejligt at se de smukke kort. Det er dejlig inspiration for vi andre.
  Det er dejligt at høre at du er ved at uddanne næste generation af scrappere. Og det lyder altså hyggeligt.

  Da H går på specialskole, er vi overhovedet ikke berørt at lockouten. Men vi var ude at handle i går og Strøget / Gågaden var overfyldt med mennesker - kl 10 om formiddagen. Så jeg ved godt, hvad de laver alle lærere og elever.....

  God onsdag.

  SvarSlet
 4. Dejlige kort du har fået lavet,det første er da perfekt når det skal være simpelt : ) skønt med bestillingskort, man bliver altid glad når nogen vil købe ens kort : )
  Lyder som hyggelige dage med barnebarnet og det er vigtig at få den nye generation med så vi får nye scrapper : )))
  Sebastian går på specialskole så heldigvis er han ikke ramt : )
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 5. Du skal nok få en rigtig god lille scrapper ud af det lille barnebarn :) :)
  Super skønne kort - og kan især rigtig godt lide ideen i, at der er plads til pengene indeni kortet.
  Rigtig god torsdag til dig :)
  -Marianne

  SvarSlet
 6. Er du vimmer, hvor får du lavet mange kort - og de er allesammen rigtig flotte.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...