mandag den 4. marts 2013

BOM-tid igen :)

Så er det igen tid til en ny BOM.måned på TSC , og her i marts er det Vibeke der er "igangsætter". Egentlig er jeg bagud med mit bidrag - min undskyldning må vist være at der pt. er mange andre ting der "kommer i vejen" for det kreative (og det burde jo rent faktisk forbydes *G*), men sådan er det somme tider. I hvert fald er et af månedens emner "Dit liv i tal" - og jeg har valgt at bruge mit fødselsår...og så fik jeg jo straks et "luksusproblem" - nemlig at der blev ALT for meget journaling. Men når man nu er mig, så skulle det hele med - BASTA! ;)


Jeg fandt en del begivenheder - både fra Danmark og ude i verden, der var fra 1959, og istedet for at lave det som en liste, så ville jeg hellere have det skrevet sammen til en "rigtig" tekst, og det var dér problemet opstod. Fordi der er så meget tekst, så har jeg skåret ned på antal mønsterpapirer og pynten er nogenlunde enkel for at det ikke blev ALT for rodet ;)
.....og den bette baby er jo undertegnede...jow jow- man har såmænd da været helt nuttet...engang *G* Billedet er scannet ind og har været igennem Picasa og er hjemmeprintet i sort/hvid.
Basic Grey har som vanligt lagt papirer til, denne gang er det Hopscotch, og jeg kan så konstatere at der er papirer til MANGE BOM layouts endnu i BG-afdelingen :D

-----------------------------------------------------------

Det var dagens indlæg - håber I nyder at det NÆSTEN er forår :)
Tak fordi I lægger vejen forbi :)

Follow Me on Pinterest

12 kommentarer:

 1. Det synes jeg dælme du er kommet superflot om ved.
  Jeg har det modsatte problem - jeg får aldrig tekst på mine LO - selv titlen volder hovedbrud *GG*
  Men hva faen... det er vel godtnok vi ikke laver tingene ens .... :)
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 2. Et dejligt LO Jette, (selvfølgelig har du været en dejlig baby, og du har virkelig "læst på lektien" og fået meget med, og du er godt 1 mdr. ældre end min yngste søn, og det med fri abort kan jeg nikke genkendene til, det var hårde tider især for de enlige.
  ELVIS er vi jo enige om. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Kære Jette et rigtig og yndigt Lo. Du var da en sød lille en, men det er du nu stadig selv du nu er vokser *G*. Nej jeg syntes faktisk ikke det gør spor at der er meget tekst. For det fortæller jo en helt del om dig og din barndom og dit liv. Og så er vi jo næsten jævnaldrende kan jeg se. Knus fra Lise og hav en skøn dag.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot og stilig... godt tænkt at bruge dit fødselsår som tal. Og ja, der sker jo en masse ude i verden hvert år :-)
  God tirsdag til dig

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot, og syntes en sjov og god ide at tage lidt af det hele med fra det år :-)

  SvarSlet
 6. Wow - det er super flot! Lækkert BG ark du har brugt og så fint med lille dig på layoutet. Rigtig lækkert med så meget tekst - det er noget du er super god til. :)

  SvarSlet
 7. Lækkert layout og skønt med al teksten.

  SvarSlet
 8. Fedt med al den tekst : ) det har ikke været nemt, men det ser rigtig godt ud og hvor var du nuttet : )
  Rigtig dejligt Lo : )))

  SvarSlet
 9. Fantastisk med dit projekt. Det LO er bare så fint igen og respekt for al den tekst du laver.
  Nå, har du været så køn engang....? Hæhæ.

  SvarSlet
 10. Rigtig flot layout. Du er rigtig god til meget tekst og god til at få det passet ind!

  SvarSlet
 11. Fedt layout og herligt med så meget journaling! Du var da en rigtig nuttet baby! :)
  God weekend!

  SvarSlet
 12. Lækkert LO - og nuser lille dig :) :)
  Er simpelthen så imponeret over din måde at bruge blomster og altid få det til at se super skønt ud! Jeg har opgivet blomsterne - medmindre det er på billeder :)
  Rigtig god weekend :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...