mandag den 25. februar 2013

Et kort på bestilling ;)

Så fik jeg lavet endnu et bestillingskort - denne gang til et Kobberbryllup, og der ligger nogen bestillinger på konfirmationskort osv. og venter. Det er jo skønt at folk synes om det man laver - men jeg kan mærke på mig selv, at jeg skal tænke over hvor mange jeg siger ja til at lave...ellers vil de kort hurtigt hænge mig laaangt ud af halsen *G*
Nå men indtil videre er det meget hygligt - og dette kort skulle have plads til cool cash, så det måtte jeg jo tage hensyn til - og derfor er det lavet lidt som en pung/tegnebog. Der er brugt Basic Grey papir fra serien "Capella og jeg har lavet et tilsvarende kort, så der er noget at skrive en hilsen i..og så er der et par citater om ægteskab sagt af børn - dem er jeg lidt vild med ;) :


 Tallene er chipbord tal, der har fået kobber embossing - og blomsterne er div. bl.a. fra Wild Orchid Crafts :


....og sådan ser navne og datoer ud:


Kortet er blevet afleveret til kollegaen, der har bestilt det - og hun var mere end tilfreds, så det er jo ik' så ring' endda ;)
------------------------------------------------
Nu vil jeg bruge resten af min fridag på at rode med noget vasketøj (det er jo altid ufatteligt hygsomt *G*) - og så få ryddet scrapbordet bare en lille smule, så der kan blive plads til næste projekt. Jeg ved ikke hvordan det kan være, men uanset hvor ryddet bordet er, når jeg starter på noget, så ender det med, at jeg i løbet af no time sidder og har kun lige plads til mit skæreunderlag i det ene hjørne *G*

Ha' en dejlig dag allesammen - og tak fordi I lægger vejen her forbi :)

Follow Me on Pinterest11 kommentarer:

 1. Det blev så flot dit kort... kan godt forstå hun var tilfreds.
  Ha en god mandag

  SvarSlet
 2. Hvor flot - kan da kun bringe lykke :-)

  Suk ja hvordan kan det være vasketøjet altid kommer til sidst i projekter - det gør det ihvertefald her :-) Og scrap bord - mit ligner altid noget der er løgn ggg

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 3. Sikken et skønt kort, og de børne citater er jeg også ret vild med, din oprydning ligner min, det ka sku dårlig betale sig at rydde for meget op, det hele skal jo frem igen. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Kære Jette et super smukt og fint kort. Og en rigtig flot fason. Tror det bliver en stor succe. Og jo du kan kun være stolt. Knus og hav en dejlig aften kh. Lise.

  SvarSlet
 5. Super flot og smart kort perfekt til pengegaver. Det er super dejligt at vide at det man laver bliver påskønnet : ) det med at lige at tænke over hvor meget man siger ja til, kender jeg godt, det kan hurtig blive for meget.
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot og detaljeret! Det kan da kun vække begejstring, både hos køber og modtager :)) Forstår godt du må tænke på antallet af bestillinger, hvis alle er ligeså flotte og specielle som dette :))

  SvarSlet
 7. Super flot kort, det kan de kun blive glade for :O)

  SvarSlet
 8. Hold da op et fedt kort ... Be om en TUT :) :)
  Jeg er vild med at lave bestillinger - men de bliver dog tit lavet i sidste øjeblik *G*

  SvarSlet
 9. Super smukt og lækkert kort! Det ville alle da være stolte over at skulle give videre.
  Kan godt beundre jer, der laver bestillingskort. Det kan jeg slet ikke - bare invitationerne til vores bryllup sidste år, var mere end rigeligt... *fnis*
  Hav en dejlig dag :)

  SvarSlet
 10. Hvor er det flot. Sikke du kan !
  Hvem skulle have troet, at du sådan lavede bestillingskort.....haha.

  Dejligt med vasketøj. Det holder os i gang. Ellers sad vi jo på vores flade og scrappede hele tiden....ikke ? hæhæ. Tænk på det, mens du vasker...
  Og dit rode-problem er vist en erhvervssygdom. Jeg er meget et ordensmenneske og kan ikke fordrage rod. Jeg har system og orden i alt andet end scrap, og det mest mærkelige er, at det overhovedet ikke gener mig !

  God weekend.

  SvarSlet
 11. Super flot kort!
  Jeg holder på, at man ikke både kan være kreativ og ordensmenneske!! ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...