onsdag den 13. februar 2013

En gevinst og et BOM layout :)

Jeg deltog i en Give Away hos Vivi - og se om jeg ikke var så heldig at vinde bogen herunder, og sammen med bogen en lille hilsen fra Vivi på det smukke tag:


Bogen er som skabt til at være en ny art journal - og var lige ved at komme i brug allerede i aftes - men jeg ku' styre mig, for jeg skal lige ha' fundet ud af hvad den mere præcist skal indeholde. Så lige nu ligger den og ser smuk ud på mit bord. :)
Der kører som bekendt BOM-udfordringer på TSC hele året, og februar er Betinas måned. Udover de faste emner har Betina valgt et "hemmeligt" emne som denne gang er "Scrap fra A til Å".
Jeg er i første omgang hoppet på det hemmelige emne, men da jeg jo laver andet kreativt end lige scrap, så har jeg kaldt det "Min krearive ABC" istedet for - og det håber jeg jo er ok ;):

Der er brugt Basic Grey fra serien "Curio" og div. pynt - og jeg moslede noget med at få det til at se fornuftigt ud, uden at hele baggrundspapiret blev dækket, og synes det lykkedes nogenlunde ;)
...og så kan jeg konstatere, at der endnu engang sniger sig en del rødt indover - jeg ved ikke hvad der med den farve, men den er med på ret mange layouts pt. ;)
-------------------------------------------------------------
God ferie til jer der er så heldige - og en god dag til alle andre ;)
Follow Me on Pinterest

13 kommentarer:

 1. Tillykke med din lækre bog. Den give away gik min næse forbi - haha ... men sådan er det jo - og jeg havde sgu nok ikke vundet alligevel ;)
  Dit LO er mega flot! Det papir du har brugt er jeg helt vild med - jeg har det også liggende - men nænner ikke helt at bruge det endnu *G*
  Og så ser det jo kun godt ud med det røde ;)

  SvarSlet
 2. Det var dejligt du vandt hos Vivi, er det ikke bare flot og gennemført det hun laver, og dit LO er da dejligt, har du en BOM du sætter det i? knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har jeg - og der er efterhånden en del LO'er i :)

   Slet
  2. Det tror jeg også jeg vil prøve, jeg har jo lavet et par stykker af mig selv som barn, så de kunne lo være en begyndelse. knus morkaren.

   Slet
  3. Det synes jeg lyder som en rigtig god idé :)..

   Slet
 3. Tillykke med gevinsten! Jeg håber, at vi må se dine sider på et tidspunkt.
  Og et lækkert layout. Det ser godt ud med al den tekst og det røde.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer i bogen af lækre ting :)
  Og super lækkert LO i øvrigt - også med det røde :) :)
  Tror jeg skal se, om jeg ikke kan tage mig sammen til at hoppe med på BOM-emnet/emnerne denne måned :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med din gevinst : ) skønt Layout du har lavet : ))

  SvarSlet
 6. Lækker gevinst der "forpligter" lidt;-)... Og et rigtigt flot layout.
  God aften

  SvarSlet
 7. Hvor er det et flot layout! Skønne skønne farver og fed opsætning!

  SvarSlet
 8. Hi Jette, great layout! What a fun challenge and that book is gorgeous too. Have a great weekend and thanks so much for visiting my blog. I'm happy to be a new follower :D

  SvarSlet
 9. Hi there, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
  http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

  SvarSlet
 10. Fedt, fedt, fedt BOM layout. Den udfordring har du klaret godt. :) Og super godt billede af dig - ikke ofte vi har "set" dig. :) Elsker farverne - og den røde farve er lækker her. Og uhhhh - sikke en flot gevinst! Glæder mig at se hvad indholder bliver.
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...