fredag den 7. december 2012

En JuleMoose ;)

Kan man nu forstå at det allerede er d. 7.december ??.....synes godt nok det går stærkt! ;)
Idag skal der lige købes et par julegaver - mangler nemlig ikke så mange, så Ditte og jeg gør lige Friis og div. usikker senere på dagen ;)
De af jer, der har fulgt med på bloggen de senere år op mod julkan måske huske, at jeg har en svaghed for JuleMooses *G* - og tænk jer: ham herunder sad lige og ventede på mig i Netto for en uges tid siden. Der var kun den ene i butikken, så jow jeg er sikker på at han lige ventede på at komme med hjem til de andre Mooses ;):


--------------------------------------------
Så fandt jeg lige denne side Zazzle , med den ultimative julegave til Lille Cassandra. Hendes far er nemlig inkarneret rollespiller - og har været det i MANGE år, så synes denne var et MUST HAVE:
...lige indtil jeg fandt ud af, at den ca. ville koste 200.- med porto og det hele - og det syns jeg lige er dyrt nok for en sut *G* - men sød er den nu altså alligevel. Så sku' der være nogen af jer der har set noget tilsvarende på en dansk side, så må I meget gerne give mig et praj! ;)
-----------------------------------------------------
Det var dagens ord - håber I nyder juleforberedelserne og undgår stress *G*

Follow Me on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig ventede han på at du skulle komme forbi *G* - Sød og farvestrålende er han - og lige til samlingen som jeg husker at have læst om. :)
  ---
  Det var da en fin sut ... og det må det da være til den pris - haha.... God suttejagt :) og god 7. dec.

  SvarSlet
 2. Han har da helt klart bare siddet og ventet på dig : ) nu er han hjemme hos sin familie tihi..
  Tiden flyver afsted og det er det samme hvert år for mig synes jeg ups.... Jeg har travlt : ) mon man nogensinde lære at begynde i god tid : )
  Håber i får en rigtig hyggelig shoppetur og den sut er da for kær, men 200 kr : 0 det er liiiige rigeligt for EN sut ; )
  Rigtig god 7 dec

  SvarSlet
 3. Det var skæbnen........
  Selvfølgelig skulle den Mooses med hjem til dig og alle de andre. Jeg husker dem godt fra tidl. juleblogginger.
  Skøn sut, men prisen er da for vild. Håber der er nogen, der kan hjælpe......
  God aften til dig.

  SvarSlet
 4. Nej for en herlig nisse, dem kan jeg ikke huske jeg har set før, var det muligt vi glemsomme kunne få vores hukommelse genopfrisket. knus morkaren.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...