mandag den 10. december 2012

December Daily igen :)

Idag har jeg lige sidste fridag i denne omgang - og det har jo passet meget godt, når der nu absolut skulle komme sne i mængder :)
Det er lidt sjovt at se rundt om på bloggene, hvordan folk griber deres December Daily an - og det er jo det fede ved det, at den kan laves lige præcis som man har lyst (og tid) til. Nogen bruger et færdigt kit, andre laver det hele selv, og som med alt andet i denne dejlige hobby, skal det jo være sjovt og ikke noget der hænger over hovedet på én som en pligt ;)
I får lige et par sider mere fra min DD. Ditte og jeg var på gaveindkøb og havde aftalt at få taget nogen billeder - men nix...det blev kun til et MEGET dårligt billede på vejen hjem - og når det nu var så dårligt, jamen så skulle det altså også bruges. Så en gang gennem Picasa, så går det *G*:


Herunder er min absolut yndlingsjulesang - selvfølgelig med Elvis Presley....og ja jeg er mega fan, og har altid været det - i hvert fald siden jeg var 12-13 år, og det ses ret tydeligt på mit board på Pinterest :D
...og så er der lidt billeder fra snestormen igår:


...og lidt mere sne:


-------------------------------------------------------

I får lige yndlingssangen..bare fordi ;)
Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Din DD bog bliver da dejlig og meget personlig, og ELVIS ham ser vi ens på, han og jeg er født samme år, han i januar og jeg i december, jeg husker tydelig da jeg hørte ham i radioen første gang, jeg var højgravid med min tredie søn, så det må ha været i 1959, jeg arbejde på en systue og pludselig lød der den dejligste bløde stemme i radioen, det irriterede mig at symaskinerne larmede så meget, jeg spurte en kollega: hvem var det der sang, jeg fattede ikke en brik af det han sang, men den stemme gik lige ind i mit hjerte, og har været der siden. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte sider og så er der sørme også et billed af dig! ; )
  Jeg synes også, at det er sjovt at følge med i folks DD.

  SvarSlet
 3. Så dejlig en DD : )) ja det er spændene at se hvordan de ser ud, de forskellige steder, jeg skal også igang men det bliver noget anderledes det bliver mere en hvem skal have hvad (gaver) husk. At gøre... Ting jeg skal huske hvert år osv jeg har en som jeg har skrevet i gennem årene, men nu skal det i en rigtig flot bog : )
  Elvis har også lavet rigtig meget godt især i hans yngre dage : )
  Rigtig god 10 dec : )

  SvarSlet
 4. Flere decemberhyggelige sider du har fået lavet. Hvis jeg skulle lave sådan en DD ville det vist ende som en "sur pligt" - så det må vente til jeg virkelig gider.
  God mandag aften.

  SvarSlet
 5. Dejlige sider du har lavet igen. Og en skøn blanding af alt muligt der lige sker for dig - og betyder noget for dig.
  Jeg tror du får meget fornøjelse af at se tilbage i den bog om flere år. Det er vel også det scrap handler om - bl.a.
  ALLE burde lægge musik ind på deres blog, så bliver man underholdt mens man skriver.....tak for sangen.

  Og god aften.

  SvarSlet
 6. Flotte og kreative sider igen i din bog... flot du har tid til det. Hyggelig med god musik.
  Ha en dejlig og kold 11. december

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...