mandag den 3. december 2012

Adventsgaver

Igår var det jo som bekendt 1. søndag i Advent - og selvfølgelig sku' der adventsgaver ud til tøsebørnene Sarah og Cassandra :) :


........og her har Bedste nemlig været snedig nok til at lave det til adventsgaver fra en start. Man ved jo aldrig hvor mange børnebørn, det kan ende med - og jeg har liiidt svært ved at se mig selv pakke 24 x mange små gaver ind henover årene *G*.....så jow man er lidt smart ind imellem ;D
Jeg har lige en enkelt fridag idag - den skal bl.a. bruges til at få det allersidste julepynt på plads - gaveindkøb er planlagt til næste weekend hvor jeg har 4 fridage, og så kan det såmænd godt snart blive jul :D
-------------------------------------------
Har I købt alle gaver og fået julepynten på plads ? ;)

Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes det lyder som en rigtig god ide med advents gaver - jeg har også fået indført her i huset - når man runder de 7 så har julemanden ikke tid mere ;)

  Rigtig god mandag til dig - her mangler der stadig lidt gaver men pynten er kommet op

  SvarSlet
 2. Du er vel nok snusfornuftig med at lave adventspakker fra begyndelsen...hihi.,
  Men så aner de arme børn jo ikke hvad en pakkekalender er, vel ? Hvorfor er der 24 små kroge på en adventskalender ??? Så må du jo forklare de små børn, at det er fordi bedstemor er doven....hæhæ.

  Rigtig god fridag til dig.

  SvarSlet
 3. Sikke en sød OG smart bedste : ) ; )

  SvarSlet
 4. Det er nemlig rigtig Jette, med fire børn er det umulig at forudse hvor mange børnebørn det bliver til, man må lægge nogle planer, hos mig får de kun påskeæg og skrabe kalender til de er over 18 år, men julegaverne bliver jo også dyre år for år, man får jo ingenting for sine penge mere, og gaver skal de have alle fem. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Ja selvfølgelig skal de da have pakker fra Bedste :) - og udspekuleret og smart er du da bestemt. hihi.....

  SvarSlet
 6. Tak for din søde kommentar på min blog, det er rigtig dejligt at være tilbage : )
  Ihhh sikke klog en bedste du er tihi, det skal jeg huske når det engang bliver min tur til at blive bedste : )
  Jeg har fået pyntet op, det halter lidt med adventsgaver men jeg har planlagt hvad det skal være. Min mand har fødselsdag i morgen så den skal altid lige holdes, så kan jeg for alvor gå i julehumør : )
  Rigtig god 4 dec : )

  SvarSlet
 7. Ja, du er en smart bedste :) Så hyggeligt at de små piger får adventsgaver. :)
  Her går det lidt langsomt med at komme i omdrejninger - kommer sikkert bagud som sædvanligt. Sjovt nok når jeg altid det hele alligevel. :) ... en slem omgang betændelse i øregangene har lige sat mig lidt ud af spillet - men HURRA for webshops ... via denne vej er julegave-indkøb påbegyndt.
  Ha' en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...