lørdag den 5. november 2011

LO til LOAW ;)

Så ku' jeg endelig få uploadet det LO, der egentlig er lavet til LOAW på TSC i uge 43. Men uheldigvis valgte mit camera lige at være på tværs dér - så det kommer først på bloggen nu.
Beklager den mildt sagt dårlige billedkvalitet, men det vil ikke blive bedre i den belysning vi har lige nu, så I må nøjes.
LO'et er med Sarah - der lige må undersøge om der sku' være nogen der har gemt sig i mors vaskemaskine ;)
Igen er der brugt nogen gamle papirer - denne gang fra MME, men selvom de ikke er de nyeste, så kan jeg stadig godt li' dem, og bliver såmænd stadig inspireret af dem.


Ellers står den på arbejde denne weekend - men håber jeg måske kan få lavet et LO til denne uge imorgen, men nu må vi se :)
Har I andre nogen super spændende weekend planer ?? :)

Photobucket

7 kommentarer:

 1. Dejligt LO, med Saramusen, hun er jo bare skøn og "kvindelig nysgerig" der er fint med pynt små bamser og sommerfugle. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Sjove billeder - og god tekst til.
  Ja, det er bestemt dejlige papirer og når du så får det kombineret og pyntet så fint, så er da bare flot.
  God arbejdsweekend.

  SvarSlet
 3. Hej Skønt Lo med en perfekt tekst og dejlige farver der matcher fint til den lille trold. Og fint pynt der giver en smuk helhed af Loet. kh Lise

  SvarSlet
 4. Superfint LO med flotte detaljer.
  God søndag aften.

  SvarSlet
 5. Sødt Layout! Det barn er altså bare en charmetrold *GG* - Jeg kan nu altså også godt lide mange af de ting der ikke er de nyeste *GG* og bruger dem med velbehag!

  SvarSlet
 6. Super lækkert LO med skønne detaljer... hvorfor skal børn altid have hovedet i vaskemaskinen ;.)

  God dag!!!

  SvarSlet
 7. Det er altså et vildt fedt layout! Farverne er virkelig skønne! Jeg har nogle billeder af mig selv rimeligt magen til - så det er nok et spørgsmål om tid, før Felix også stikker hovedet i vaskemaskinen?

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...