lørdag den 7. august 2010

Sommerferie - og et enkelt layout :)

Jeg har faktisk sommerferie nu - hele 3 uger! :) ...synes osse det har været tiltrængt i et stykke tid, så glæder mig i den grad til slet ikke at skulle tænke på job i laaaang tid ;D
Så kan jeg jo håbe på, at det super fine vejr holder lidt endnu - men på den anden side, så er jeg lidt ligeglad - vejret skal ikke være afgørende for om jeg får en go' ferie. Og sku' det nu blive regnvejr osv., jamen så er der jo så meget desto mere tid til scrap....så deeet ;)
---------------------------------------------------------------
Jeg har fået lavet det LO som ikke helt ville som mig - men nu er det i hvert fald færdigt :)
Ved godt at billedet mildt sagt ikke er for godt, det er nemlig fra mobilen :/
Men teksten er om Peter og hans manglende vilje til at få en saks i nærheden af sit hår - og da jeg har haft 3 ex-teens i huset før ham - jamen så har jeg lissom lært at man skal vælge sine kampe *G*
Men lokkerne faldt alligevel for saksen, da Peter begyndte at læbetræne - fordi: "Det' eddermame træls med alt det hår når man løber!"........og der kom jo egentlig et helt nydeligt ungt menneske ud af en visit hos frisøren *G*
Ha' en god weekend allesammen - og tak fordi I kigger forbi :)


Photobucket

8 kommentarer:

 1. Det er da lækkert med tre ugers ferie. Jeg har slet ikke noget arbejde endnu, så det er vel også en form for lettere permanent ferie. Men mon der ikke snart dukker et job op.
  Det er altså et fedt LO. Godt med før og efter billede :)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ferie - og sikke et fantastisk LO :o) + kommentar... Tihi :o)

  SvarSlet
 3. Såen et hår, håår de ajer, de må osse drik bajer, der ski nowet du it forstår... LOL... genialt...

  Men synes da i fredags at det var groet ud igen, eller husker jeg helt forkert???

  Skønt LO ellers, synes da godt kan være tilfreds...
  troede ellers at det lige var et indløg, hvor du ville vise dine nye møbler i funktion... :-)

  SvarSlet
 4. Skøn LO..enig med de andre i at du godt kan være tilfreds
  God ferie

  SvarSlet
 5. Kære Jette... Hvor er ferien dig vel undt...! Jeg har en uge tilbage... og det er først nu, at job og arbejdsopgaver er ved at være ude af hovedet :o)
  Hvor er det en skøn historie som følger med dit skønne LO! Og det kan afgjort bruges imod ham, når han selv står med en langhåret teenager :o)
  Og hvor er det dejigt at vide, at Ronni er hjemme igen...sad et øjeblik i bilen, og tænkte på dig, med hjertet i halsen, da jeg hørte nyheder i dag...Og tænkte ÅH NEJ!
  Kæmpe Knus
  Engel...

  SvarSlet
 6. Kære Jette. Hvor er det en skøn historie, som følger med dit LO Bad hairday... det kan bruges imod ham, når han en dag selv står med en langhåret teenager..! :o)
  Og hvor er det dejligt at vide, at Ronni atter er hjemme. Jeg sad i bilen, og tænkte på dig, da jeg hørte nyhederne i dag!
  Kæmpe knus
  Engel...

  SvarSlet
 7. Hvor er han altså bare skøn med det lange hår, meeeeen som den gamle tante jeg er, synes jeg nu alligevel han ser bedst ud med en lidt kortere frisure. Super historie og flot LO

  SvarSlet
 8. What a cute lo Thanni!! love these pics!! I have those bad hair days too !! lol
  Big hugs to you sweetie!
  Lidia

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...