torsdag den 19. august 2010

Et Sarah-layout :)

Er det ik' bare skønt at ha' ferie ?? ....bortset fra at der jo nok er en del af jer der HAR overstået den del af sommeren ;D
Nå men jeg synes det er skønt, og når man bor i nordjylland, så er vi vist også sluppet for det meste af al den regn, som andre dele af Danmark har fået...så alt i alt så går det jo godt her i det nordjyske ;)
Eneste streg i regningen er, at jeg ikke har haft ferie sammen med min yngste søn, men han har fået et par dage fri fra skole, så vi kan hygge os lidt sammen, så det går nok :)
----------------------------------------------------------
Og når jeg nu har ferie, så er der også tid til at få nogen LO'er kreeret - og det er der så bl.a. kommet dette LO' ud af.
 Karen gav mig en udfordring der hed "Ingen revne kanter!!" - og det er jo i sig selv slet ikke nemt, når man er mig ;D - men det er lykkedes alligevel :)
Jeg har fået fremkaldt nogen små billeder - det var mest for at få prøvet hvordan de ville blive - men der var lige en billedserie af Sarah. Teksten "fortæller" Sarah selv - synes det var den måde der fungerede bedst.
Det er ikke sidste gang jeg skal have fremkaldt små billeder - kunne selvfølgelig også printe dem selv - men synes det er både nemmere og billigere på denne måde.
 


Det var indlægget for denne gang - Tak fordi I kigger forbi :)
 
 
Photobucket

12 kommentarer:

 1. Supergodt LO. De små billeder er da bare rigtig gode synes jeg. Og hvor er hun sød!

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det bare et helt fantastisk LayOut du har lavet denne gang (også denne gang)hvor er jeg vild med opsætningen... måden du har brugt de små billeder på, og teksten. Ser bare helt rigtigt ud *s*

  SvarSlet
 3. Kære jette.
  hvor er det bare en skøn side om Sarah. ER vild med dine små billeder. Overskriften er bare så skøn, og den lille bogorm passer perfekt.. flot side!
  Knus
  Engel..

  SvarSlet
 4. Such a cute sweet lo Thanni! love this multi-pics page!! adorable photos!!

  SvarSlet
 5. Åhhh, hun er bare for nuser :o) Måske jeg også skulle prøve det der med de små billeder - for det ser virkelig godt ud :o)

  SvarSlet
 6. Et virkelig fint og sødt LO. Det ser godt ud med alle de små billeder, og motivet er jo bare godt ;)

  SvarSlet
 7. Det er blevet et super flot LO, dejlige farver og flot opsætning.

  SvarSlet
 8. Hvor dejligt i kunne få et par dage sammen dig og yngste - lidt øv når ikk altid det hele kan passe sammen

  Flot lo iøvrigt og sjovt med billede serien - fortsat rigtig god ferie

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare et super sødt LO. Det er jeg helt vild med. Smadder sødt med de små billeder og at hun selv fortæller teksten!

  SvarSlet
 10. Meget sødt LO med de lækreset detaljer.
  Scraphilsen
  Mette

  SvarSlet
 11. ssssikke et skøn LO. Flot med alle de små billeder

  SvarSlet
 12. Halløj... her var jo lige noget jeg var gået glip af... Men, sikke et skønt LO, super opsætning og skønne små detaljer... og ja, det med de små billeder, det må jeg altså lige have på plads...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...