søndag den 22. august 2010

Reunion

Min datter viste mig denne video på Facebook - synes I skulle se den også, og tænke på, at på trods af alle de tragiske tab af soldater fra Danmark, USA, England og hvor i verden de nu end kommer fra, så kommer de fleste heldigvis hjem til familen igen.
Videoen er (havde nær sagt selvfølgelig) amerikansk - og der er det jo sådan at i modsætning til os, så ved familierne ikke altid nødvendigvis hvornår soldaten kommer hjem, så overraskelsesmomentet er i hvert fald til at få øje på :), men glæden ved at se soldaten igen er med garanti den samme, uanset hvor i verden man befinder sig, og den var nøjagtig den samme for os, da vi fik Ronni hjem for ikke så længe siden, kan jeg forsikre jer om :)
...og musikken, der følger videoen er iøvrigt meget smuk synes jeg


 
Photobucket

5 kommentarer:

 1. Nej Jette det kan du ikke være bekendt. Nu sidder jeg her med tårer i øjnene.
  Hvor er Krig dog noget træls noget. Især børnene lider afsavn. Men skøn er det at se dette.

  SvarSlet
 2. ... jeg klikkede faktisk lidt tøvende på linket fordi jeg tænkte at den nok ville være cheesy og over amerikansk, men nej hvor var den smuk og rørende... Jeg tudede mig nærmest igennem den... Så snart jeg havde fået pudset næse blev jeg rørt på ny. Et virkelig stært, rørende og tankevækkende klip. Tak fordi du delet med os andre, som jo kun forstår en brøkdel da vores kære ikke har været med i krigen. Knus

  SvarSlet
 3. Sidder her og stortuder så resten af min familie kigger måbende på mig. Virkelig stærke billeder.

  Jeg har jo aldrig prøvet det savn og frygt det må være at have et familiemedlem i krig, men kan levende forstille mig den glæde det må være at se dem igen.

  SvarSlet
 4. Suk ja sikke en skøn en du delte med os - giver jo helt en klump i halsen og en tanke eller to til eftertanke ;)

  SvarSlet
 5. Mine hovedtelefoner virker "heldigvis" ikke, så jeg vil lige spare mig selv for en tudetur, som man sikkert får af videoen! ;)
  Hvor må det være dejligt, at have fået Ronni hjem igen i god behold!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...