torsdag den 11. marts 2010

Så var det vist på tide......igen igen :)

Nå!..nu har bloggen vist hvilet længe nok, så mon ikke der skal lidt gang i den igen, det er over en måned siden sidste indlæg *TSK TSK* :)
Faktisk er det vist næsten ligeså længe siden jeg har kommenteret på de fleste andre blogs på min Reader - og det beklager jeg altså - der skal også nok komme gang i kommentarerne igen. Fordi: vil man gerne ha' kommentarer, jamen så må man jo også vise interesse for det I andre går og laver, sådan er dét, så jeg snupper en blogrundfart inden så længe, men lover altså ikke at kommentere på alle 900+ indlæg ;p
Jeg har ikke scrappet voldsomt meget, meen selvom scrapsagerne og lysten har ligget lidt stille, så forhindrede det altså ikke, at jeg fint var i stand til at shoppe i Ejsing sidste lørdag - så der er håb endnu *G*
Fik købt nogen stempler, nye distress inkpads, papir og resten kan jeg så ikke lige huske nu :)
LO'et herunder har ligget og gloet på mig et godt stykke tid - men nu er det så blevet færdigt. Jeg ved ikke helt hvad det er med den røde farve, men den har sneget sig ind på en del af de seneste LO'er. Jeg må jo kunne li' den sku' man mene ;D, og det er ellers ikke "min" farve - men sådan er der jo så meget.

Materialer: CosmoCricket"EarlyBird-Sunrise & RibbonSandwich" - BoBunny"ChiffonDots" - sværte - karton - tekststempel fra HeroArts - AMthickers"Sprinkles"
Ha' en god dag allesammen - og tak fordi I kigger forbi (hvis I da ikke helt har glemt adressen ;)..)

6 kommentarer:

 1. Næh, du er såmænd ikke glemt, du popper op, når der er nyt *S*. Synes det er et skønt LO, og den røde farve er rigtig god til LOét.
  Ja, Ejsing var en skøn dag, jeg fik ikke lavet en dyt, men så shoppede jeg i stedet haha...

  SvarSlet
 2. (Hen)gemt men ikke glemt :O) Heldigvis har jeg på min blog en liste der automatisk opdaterer indlæg fra mine favoritter! Dit LO er bare super godt og den røde farver passer perfekt!! Glæder mig til at se, hvad du får brugt alle dine indkøb til...Ha en skøn dag.

  SvarSlet
 3. Hyggeligt lige at sige hej til dig i Ejsing - og nej da - adressen er ikke glemt :o)
  Super flot LO - og den røde farve passer perfekt ind :o)

  SvarSlet
 4. Hej og velkommen tilbage til bloggen,hyggeligt at hilse på dig igen i år. flot lo du har lavet.Ha en dejlig weekend.....

  SvarSlet
 5. Dejligt stemningsfyldt layout. Det ser godt ud med det røde.
  Vi har også indført maddage herhjemme hos mig, det ER faktisk ret hyggeligt.

  SvarSlet
 6. Jeg kender godt det med at få kommenteret. Jeg var selv kommet langt bagud, desværre. Men nu forsøger jeg at komme tilbage igen ;o)

  Det er et fint layout, du har scrappet.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...