torsdag den 1. oktober 2009

Minialbum

Ja man tror jo næsten det er løgn, at der er et indlæg på den her blog allerede igen *G*....og faktisk så har jeg lavet et minialbum siden forleden.....jow jow der sker alligevel noget en gang imellem ;D
Faktisk er det det første "rigtige" minialbum jeg har lavet, men det er bestemt ikke det sidste. Dette her er til Sarahs oldemor - og jeg håber, nej jeg ved faktisk at hun bliver meget glad for det - så er der igen lidt at vise frem for veninderne dernede i Viborg *G*
Jeg kan bare ikke få lov til at uploade alle billederne i det her indlæg, men de sidste kommer lige i et nyt bagefter :)

Siden til venstre er bagsiden af en acrylside, det synes jeg var rigtig sjovt ( og lidt besværligt) at bruge, men det giver en fin effekt synes jeg.
Jeg har valgt at bruge forskellige størrelser på nogen af siderne


Til højre har jeg lavet en kuvert, hvor der er extra billeder som Olde kan hygge sig med :)

Det her er sidste side i albummet. De er fotograferet ved søerne i Viborg - og jeg skal hilse og sige at alle børnebørnene er blevet hevetmed rundt om de søer på mange gå-ture (osse ham den lille der står i baggrunden *G*), så selvfølgelig skulle Sarah osse med til søen (selvom Olde ikke mere er til de helt lange ture ;)
Tak fordi I kigger med - og de sidste billeder kommer lige i et nyt indlæg :D1 kommentar:

  1. Det er virkelig nogle utrolig søde mini album du har fået lavet af Sarah :-)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...