tirsdag den 27. oktober 2009

Et LO og en bette udfordring :)

Så er det vist tid til lidt nyt her igen! :)
Lo'et herunder er vist mildt sagt anderledes end de fleste andre jeg har lavet. Ét stykke mønsterpapir, og kun én farve (stort set). Jeg var ikke helt sikker på om jeg kunne li' det lige da det var færdigt - men er faktisk helt glad for det nu :)
Jeg har købt et par Templates fra Crafters Workshop hos Hobbyboden , og dem har jeg bla.a. brugt på LO'et til cirkler og swirls. Dem skal jeg helt sikkert ha' nogen flere af - de fås i mange forskellige afskygninger og kan bruges på en masse forskellige måder - så flere af dem er et MUST! ;)

Materialer: BoBunny "SweetPearDot" - karton - hjemmelavede knapper - stickles - tepmplate - ScenicRoute Alpha - sommerfuglepunch.

-------------------------------

Så har jeg fået en udfordring fra Gusle/Tilte : Find 7 blå ting i dit hjem.
Det har jeg gjort: 1. blå palstickrus, 2. blå plasticpose, 3. blåt ringbing, 4. blå cd rom, 5. blå bukser, 6. blåt garn, 7. blå skål

Udfordringen sendes videre til: sonjasen og TheScrapCat/Marianne , men denne gang skal farven være PINK/LYSERØD - håber I har lyst til at lege med :)

Det var alt for denne gang - tak fordi I kigger indenfor og ha' en dejlig dag :)

11 kommentarer:

 1. Flot layout. Dejligt farvevalg og opsætning.
  Det ser godt ud med de cirkler, så dem kom jeg også lige til at købe..

  Uh det bliver dyrt til SAM.. Ses vi?

  SvarSlet
 2. Det ser altså godt ud med de cirkler og swirls - smart med en template.
  Jeg synes LOet blev super flot! Spændende opsætning og flotte farver.

  SvarSlet
 3. Sikke et skønt LO. Jeg er helt vild med det. Må da vist lige have kigget på de der templates :-)

  Og sjov udfordring. Jeg tror dog ikke Marianne ser det forløbig. De fandt hendes far død natten til fredag.

  SvarSlet
 4. super flot lo - og er vild med de swirls :o)

  Sjov udfordring - har selv fået den og må da heller igang med at finde

  SvarSlet
 5. Det er da et kanon flot Lo med alle de swirvler det ser flot ud.Jeg tager da gerne udfordringen op,det kunne da blive sjovt at finde ud af om man har så mange ting i den farve:) Ha en god aften...

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det et flot lo, det kan du da kun være glad for. Det ser jo vildt godt ud med cirklerne og swirlsene, det tror jeg da vist jeg bliver nødt til at afprøve....

  SvarSlet
 7. Hmmm.... sdder lige og tænker på hor mange gange du mon kan bive 49 år ;-)LOL

  Skønt LO, godt at du er blevet glad for det, synes ikke selv at det mangler noget, og swirlsene fylder jo også godt ud...

  Vi sås om en uge ;-)

  SvarSlet
 8. Tak for udfordringen :) Den skal nok blive lavet - men skal lige over alt det her med far og begravelsen fredag, før jeg har overskud til det :)
  Knus M.

  SvarSlet
 9. Flot layout Jette.! Men hvor er Rudolfs røde tud :-) ?

  SvarSlet
 10. Super flot LO. Jeg er vild med kombinationen af runde og firkantede billeder. Fede effekter du har lavet med de templates :-)

  SvarSlet
 11. Rigtig skøn side... er vild med rensdyr-billedet! Den template kan du godt bruge igen.. for det ser da fantastisk ud med de cirkler... de leder ligesom øjet rundt på siden - så man kommer hele vejen rundt...!
  Håber du får en skøn uge!
  Knus Engel

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...