tirsdag den 29. september 2009

For meget job og for lidt fritid ;)

Tænk - jeg synes sådan et job som man nu har - det tager ALT for meget af fritiden ;)..og når man så er træt når man kommer hjem, så bli'r der ikke gjort voldsomt meget ved fritidssyslerne, som jo altså omfatter scrap! ...nå men sådan er det nok for mange af os vil jeg tro. Heldigvis kan jeg se frem til at have fri hele uge 42 - så DET glæder jeg mig i den grad til :)
Men et par små kort er det blevet til - på det ene (til højre) er der brugt Glimmermist på blomsterne. Og så konstaterer jeg igen igen, at jeg aldrig kommer til at se det fede i det produkt (og ja, jeg HAR prøvet det adskillige gange efterhånden, nu var det jo lissom købt *G*)
Nå, men man kan jo heller ikke synes om det hele, og det er vel så det der giver nogen fejlkøb hist og pist...that's life :)

Ha' en dejlig dag allesammen - og tak fordi I kigger forbi :)

5 kommentarer:

 1. De er da så flotte,wauw dem må jeg vist have liftet.hav en god dag ...

  SvarSlet
 2. Det var fine kort. Men træls, at der ikke er noget fritid i døgnet. Jeg er sikker på, at du vil nyde det, når uge 42 melder sin ankomst.

  SvarSlet
 3. Rigtig søde kort, du har lavet. Jeg synes også at jeg mangler fritid til al det scrap jeg gerne vil lave..

  SvarSlet
 4. Ej hvor er dine kort fine, er de lavet af kuverter???

  Ja mit arbejde tager også alt for meget af min fritid, så jeg kender godt din situation...

  Ha´en god uge og god ferie i uge 42..

  SvarSlet
 5. super søde kort,, jeg er heller aldrig blevet glad for glimmer mist men perfect pearls som man ryster sammen med lidt vand er bare fantstiske og giver rigtig flot effekt og kan laves i små portioner i de små mist forstøvere

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...