onsdag den 26. august 2009

Lidt nyt igen - og stadig ferie ;-)

Jepz, jeg har stadig ferie, men var lige på to kursusdage mandag og tirsdag. Dælme hårdt med sådan 2x8 timer, når man lige har vænnet sig til at lave ingenting *G*...men et godt kursus var det, og det er jo hovedsagen :-)
Var lige på blogrundfart, det er et stykke tid siden sidst...900 ulæste var der!!!! - så der skal vist lægges nogen kommentarer de næste par timer *G*...når sikkert ikke alle desværre, men vil gøre et hæderligt forsøg. Vil man ha' kommentarer på sine egne ting, så må man jo osse ud i blogland med tastaturet selv ;-)
Og nu er jeg så igang med sidste ferieuge - skal på arbejde næste torsdag *SUK* ;-)
LO'et der er med idag, er jo som det fremgår af den lille nye familie. Sarah er blevet noget større siden ;-) ...hold op det går stærkt, man har jo næsten glemt HVOR hurtigt de bliver større, så det er med at nyde det - om 5 min. skal hun jo konfirmeres. Sådan føles det i hvert fald når jeg tænker tilbage på, da mine egne unger var små - lige igår *G*

Materialer: MME "29thStreetMarket" "WildAsparagus-FamilyRootsDots"
karton - priamblomster-sværte-bånd-halvperler- rubons fra Crate-KellyPanacci-7gypsies-AMThickers"Sprinkles"-forskellige chipboards-håndskrift og en enkelt sticker

Tak fordi I - forhåbentlig - kigger forbi :-)

10 kommentarer:

 1. Selvfølgelig kigger jeg forbi - er jo nysgerrig!;-)
  Rigtigt flot layout. Elsker bare når der er "cirkelbilleder" blandt alm. firkantede billeder.
  Skønne billeder af den nybagte familie. Og rigtig fine farver du har valgt.
  Fortat god ferie til dig - Nyd den! :-)

  SvarSlet
 2. Hej Jette, Dejligt at høre nyt fra dig igen. Stadig ferie, huh?! Not bad! Skønne farver på dit layout og MME aspargus - mums! Nyd nu dine sidste feriedage! Ses!

  SvarSlet
 3. Skønt Lo af den lille familie,ja det går bare for stækt med at blive stor,nyd nu resten af din ferie.god aften....

  SvarSlet
 4. Det er bare blevet godt. Dejligt med en masse tanker fældet ned, så man kan mærke følelsen af at være den stolte mormor!

  SvarSlet
 5. Supersødt layout. Flot med den gennemgående røde.

  SvarSlet
 6. Hej Thanni.

  Tak for de fine ord på min blog.
  Jeg overvejer at lave et onlinekursus i dagbøger på scrapsisters - måske det er noget for dig?..

  Sikke en dejlig blog du har!! Jeg er vild med din scrappstil. Den er meget forskelig fra min og meget inspirerende. De mange detaljer, meget journaling og din ærlige stil.

  Også jeg har en kat, hun er dog stadig en killing men er godt på vej til at tyre hele huset allerede :-) Din lille blinkie med teksten: What part of meow.. Kan man mon lokke den ud af dig? Jeg vil forære in søster den- til hedes blog hun er fuldstændig kattefan. Hihi

  God weekend.

  SvarSlet
 7. ja jeg er jo ofte forbi ;o) Men ikk altid jeg når at ligge kommentare på de forskellige blogge...

  Skønt lo og ja tiden forsvinder a og til hurtigere end man regner med, min den store er lige startet 3 klasse og jeg syntes det var igår jeg fulgte ham til børnehave ;o)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 8. Det er sørme et dejligt LO med den lille familie. Det ser rigtig godt ud med de runde billeder. Alletiders med så meget journaling, det bliver de glade for på et senere tidspunkt. :-)

  SvarSlet
 9. Endelig et LO med prinsessen... og hvor er det bare skønt... fedt med al den journaling, sådan ...

  Får vi snart nogle nyere billeder at se af vidunderet ;-)

  Vi sås på onsdag
  Hygge

  SvarSlet
 10. Skønt LO med en lille prinsesse og hendes forældre! Du er bare super god til det med journaling og så har du jo den smukkeste håndskrift!
  Du har ret i at man bliver nødt til at smide nogle kommentarer nu og da, hvis man selv gerne vil have nogle :) Jeg er ufattelig dårlig til at få det gjort for tiden, jeg tror jeg har alt for mange blogs på min reader ;) Det tager jo laaang tid både at læse og kommentere, så måske skulle man skære lidt ned på antallet af de blogs man følger? Det er bare svært for der er jo så mange dygtige piger man gerne vil følge :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...