mandag den 17. august 2009

Et enkelt LO

Uha det er godt at ha' ferie skal jeg hilse og sige - alene det, at der ikke er noget man SKAL til bestemt tid, udover det man selv har lyst til - det er et hit ;)
Så selvom vejret ikke ligefrem viser sig fra den allerbedste side, så nyder jeg altså alligevel ferien :)
Jeg har lige et enkelt LO at vise. Det er også lavet til 80'er-FestenTSC . En af udfordringerne var at lade sig inspirere af Gnags' "Når jeg bliver gammel"....:)..og en anden udfordring var, at bruge en skitse fra Pagemaps , så det har jeg gjort her og så håber jeg teksten kan læses.
..og så skal jeg vist igang med lidt scrap igen - underligt som det får lov til at ligge stille i kortere eller længere perioder - nå men der er jo heldigvis ingen, der siger at jeg skal frembringe noget hver dag - det skal jo være lysten der driver værket :)
Materialer: BasicGrey "Archaic-Timeworn" "Infuse-Spice og Condence" "StellaRuby "DiningWithTheDaveys" - karton - Sværte - knapper - floss - crispybånd - swirl fra MayaRoad - blomster fra Prima - Thickers (AM-"Smoothie")

Tak fordi I kigger forbi - og ha' en god dag allesammen :)

5 kommentarer:

 1. super flot layout med mange fine detaljer og farever

  SvarSlet
 2. Jeg kan rigtigt godt li' de farver du har valgt. Flot layout!
  Fortsat god ferie! :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare godt... men også anderledes ift. mange af dine andre LO's

  SvarSlet
 4. Meget lækkert LO. Skitser fra PM er jo altså altid lækre at bruge, og dine farver er skønne, men jeg er nu mest benovet over din tekst ... skøn læsning ;o)

  SvarSlet
 5. EJJJJ hvor godtdet er lavet,og så meget tekst du har med .Og pragtfulde farver du har brugt.hav en god dag:)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...