onsdag den 13. maj 2009

En Sceneoptræden ;)

Når man - som jeg - har 4 børn, jamen så har man været med MANGE gange når ungerne har optrådt på de mere eller mindre skrå brædder,og i alle mulige andre sammenhænge :)
Lige fra ældste søn i børnehaven - over div. ungers skuespil/musicals i skoleregi til to sønners deltagelse i div. militærparader osv.osv. :)
Men lige meget hvor mange gange, jamen så er jeg lige stolt og "tudefjæs-agtig" hver eneste gang ;)
I aftes var det så yngste søn Peter, der skulle være med ved Forårskoncert på skolen. Han er super musikalsk (hvor han så end har det fra !! ;)...), og elsker at spille klaver/keyboard/guitar.
I aftes var det så et stykke han selv har komponeret, der skulle fremføres - og han klarede det til mere end UG!! - ingen nervøsitet - ingen kiks - det kørte bare!! :)
Way to go kid :)
Peters klasselærer (som osse er musiklærer) skal ha' en Rose - fordi han simpelthen er super til at bakke op om Peters interesse for musik - og fordi han er sådan en slags lærer, som jeg kunne ha' ønsket alle mine unger havde mødt :)


*Dyb Koncentration*

Hvis I læser med hertil, så vil jeg sige 1000 tak fordi I giver jer tid - og for jeres altid søde og positive kommentarer, som glæder mig rigtig meget :)

6 kommentarer:

 1. uh det er bare skønt med en musikalsk dreng. kan godt forstå du fik fugtige øjne.

  SvarSlet
 2. Hvor er han sej!!! Og det er skønt når ungerne fordyber sig i noget de virkelig brænder for. Og godt, at den pågældende lærer kan se, at Peter virkelig VIL spille.
  Forstår godt du bliver pavestolt!!
  God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er det herlig læsning...har selv skrevet om det samme :O) Selvfølgelig er vi stolte når vores børn sådan går på scenen ! Flot gået af din søn...blev det optaget? Jeg har lige set min Simon på dvd...snøft suk...det er guld værd !

  SvarSlet
 4. Skønt at se,han ser jo hel senevant ud .Kan godt forstå du er stolt hvem ville ikke være det.en skøn fortælling lige inden sengetid.knus sonja

  SvarSlet
 5. Kender godt det tudefjæsede ; ) Dejligt at din søn går så meget op i musik.

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig historie ;o) Måske jeg skulle overveje en flytning så Gustav kan gå på Peters skole og få samme lærer ... han er nemlig også meget interesseret i musik :o)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...