tirsdag den 27. november 2007

Julekort

Jeg har fået lavet årets julekort - de blev rimeligt enkle i år, udover dem til vores mormor og farmor. For en gang skyld har jeg været i god tid, ellers plejer de som regel at blive lavet sårn ca. når de skal sendes ;)
Billederne er af kortene til "bedsterne" - og jeg ved godt at det ikke er supergode billeder (farverne er blevet lidt underlige) - men det må gå for denne gang ;)



søndag den 25. november 2007

Konkurrence

For første gang har jeg deltaget i en konkurrence - nemlig novembermåneds konkurrence på TheScrapCat - forum. Og så gik jeg han og vandt!!!! :D
Det er jeg da lidt stolt over, det er et dejligt skulderklap og få synes jeg når jeg så de flotte LO'er der deltog :)
Det var LO'et herunder der var med. Min datter er taget lige på kornet til storebrors "6-års-føs'dags-morgenbord". Hun synes IKKE det var et hit, at han var hovedperson - så det må ha' været hendes altid tilstedeværende nysgerighed der til sidst fik overtaget så hun tøede op *G*
Jeg tilstår gerne, at jeg ææælsker blomster i næsten alle afskygninger - og jeg kan NÆSTEN altid få en lillebitte én smækket på. :P...så min største udfordring ville jo nok være at lave et LO helt uden blomster *GYYS* ;)

Materialer:
AmericanCrafts "TheGoods - GardenParty"
SassafrasLass "Serendipity - Treasure"
AutumnLeaves "Notebook"
DCVW karton
chipboardbogstaver (Panduro) - blomster - brads -bånd - sværte.

Teknisk snilde

Teknisk geni bli'r jeg godt nok aldrig da...meeen jeg har fundet ud af at lave et slideshow på bloggen her idag - jow jow lidt teknisk er man vel altid *LOL*...OG efter lidt teknisk support fra nogen kloge piger på TheScrapCat forum, så gik der et lys op for undertegnede :D
Nå - men bortset fra det, så skal der da osse lige et LO med:
Det er min ældste knejt, der må holde for denne gang - tja for godt 27 år siden var han nu sød *G*
Billederne er ikke de bedste - men scrappes skulle de altså ;)
Det er rimeligt enkelt, lidt slibning i kanten på billederne og så i de blå og brune nuancer jeg er blevet lidt hooked på ;)


Materialer:
BasicGrey "SweetpeaJack - ForgetMeNot og SpinningWheels"
KellyPanacci "DailyLedger"
Bazzill karton
ForeverFlowers - sværte - brads - punchede stjerner - bogstaver "Typewriter"

torsdag den 22. november 2007

Smile-award

Jeg havde næsten glemt denne *oops* - men i stedet for at videresende den til nogle piger som i forvejen har fået den mange gange, så vælger jeg at sende den til:
ALLE DE GÆVE QUINDER PÅ THE SCRAP CAT-FORUM

- og det gør jeg fordi I alle er med til at gøre det lidt sjovere at være scrapper, og fordi I er med til at skabe et forum hvor der er plads til alt og alle :)

Håber det er ok at gøre det på denne måde ;)...nu er det i hvert fald gjort :)



tirsdag den 20. november 2007

Cyber-crop..eller ikke

Der var Cyber-crop i søndags på TheScrapCat, og selvom jeg skulle på arbejde og derfor først kunne være med senere glædede jeg mig til at deltage. Havde lavet det første LO til den første skitseopgave - og skulle lige uploade billedet af kreationen, da min comp nægtede at samarbejde!!!!!
Så i stedet for at få lavet en masse af opgaverne blev det kun til det første OG en del roden rundt med den DUMME maskine ;)
Nå, men om ik' andet så kan jeg uploade igen - nu samarbejder vi fint - min comp og jeg (så længe det varer ;D), så her er det omtalte LO altså.
Det er igen min datter og et par af hendes selvportrætter med digi-cam :D
Udgangspunktet i opsætningen er skitsen - og jeg er faktisk helt tilfreds med resultatet :)

Materialer:
BasicGrey "Blush - BeMine, Girlfriend og Fancy
Chipboardbogstaver
DCWV karton
Knapper - sværte - GotFlowers? - doodletemplate

lørdag den 17. november 2007

Julekalender og et LO

Det må vist være tid til lidt nyt her - idag har jeg fået sendt mine pakker til julekalenderen på ThescrapCat Det er en super idè med den kalender, og det bli'r rigtig hyggeligt når man kan åbne en lille pakke hver dag i dec. :)
Det er mange år siden..hmm..omkring 40 tror jeg..at jeg har fået sådan en pakke-fidus, så glæder mig da som et lille barn til den ;D

LO'et der kommer herunder er med min yngste søn. Han fik den ultimative julegave det år ;)...i hvert fald gik der MEGET tid med at drøne rundt i huset *G*
Det fedeste var - som det fremgår af teksten - at der var så mange søskende til at skubbe. Om de så synes det var lisså sjovt skal jeg ikke kunne sige :D
Der er ikke så meget - faktisk intet - dims osv. på, fordi jeg synes det var synd at dække papiret for meget til.

Materialer:
BasicGrey "Oh baby!Boy"
Brads - sværte - bogstaver ("Typewriter" fra GQ)

søndag den 11. november 2007

Et enkelt LO mere

Så er der et LO med min datter. Det er fra hendes 4-års fødselsdag.
Som det måske kan ses, så er jeg ret glad for den doodle-template der var med SPS's oktoberpakke. Jeg er ikke sååå god til det i frihånd - men øvelse skulle jo gøre mester .....måske ;)

Materialer der er brugt:
Det meste er fra SPS's pakke fra oktober + div.primablomster - "Labels ABC"-brads


lørdag den 10. november 2007

For lidt scraptid

Så er det vist tid til lidt nyt her tror jeg :)
Det er ikke meget sådan rent scrapmæssigt jeg har fået lavet de sidste dage. Igår var jeg på kursus hele dagen. Rigtig godt kursus - men det er godt nok mange timer foran en skærm selvom man er vant til at bruge computeren meget. Når der samtidig skal stoppes ind masse nye informationer ind, ja så bli'r mit hoved altså MEGET træt sidst på dagen ;)
Idag har jeg været på arbejde og skal også imorgen - uha jeg er ikke vild med de weekendvagter.....nå, men når man først er mødt ind så går det jo sagtens alligevel ;)
I det mindste har jeg fået gravet et LO frem. Det er min yngste søn der får sin første ridetur på vores gamle islandske hest Svertla, og som det fremgår af billedet så hyggede han sig gevaldigt :)

Materialer der er brugt:
Stort set det hele er fra SPS's månedspakke fra oktober + div. dims og blomster
KK modtages som altid meget gerne :)

torsdag den 8. november 2007

Lidt tidligt

Lidt tidlig morgen - og ja jeg har fri idag.....igen ;D....og jeg kan jo lisså godt lave noget fornuftigt, som f.eks. at skrive lidt her og lægge et nyt LO på :)

Jeg har lavet et LO om hver af mine unger, som skal være første side i deres album - med de første billeder, tekst og så deres stjernetegn hvor der er fremhævet nogen typiske karaktertræk - som rent faktisk også passer ;)
Her er det min næstældste søn Ronni, som blev født 9 uger for tidligt, blev hastedøbt på hospitalet og nærmest boede der de første fire-fem månder af sit liv....sådan føltes det i hvert fald.
Når jeg så tænker på, at det er samme dreng vi sendte afsted til Afghanistan igår som en voksen ung mand - ja så er det slet ikke til at forstå, at det er ham der ligger dér i kuvøsen :)



De blå og brune farver har jeg altid haft et lidt anstrengt forhold til - men efter jeg er begyndt at scrappe er jeg faktisk blevet lidt vild med dem...jeg ved egentlig ikke hvorfor...sådan er det bare... ;)

Materialer:
BG SweetJackCollection "Cashmere" og "SpinningWheels"
Karton
Primablomster og stofblade - brads - eyelets - masking tape - sværte (selvfølgelig ;D)

onsdag den 7. november 2007

Så var der afgang

Vi fik sendt soldaten godt afsted idag - tror nok jeg skrev forleden, at det da sikkert blev nemmere denne gang...og det gjorde det så også på en måde, og heldigvis skal han jo følges med flere kammerater derned. Men når man så ser hans kæreste stå der - lille og trist - ja så blev det alligevel ikke så meget nemmere :-/.
Nå heldigvis er mailen opfundet - der bliver sendt MANGE frem og tilbage og pakker og breve, for selvom mail er ok og hurtigt - så er der ikke noget som et "rigtigt" håndskrevet brev :). Så nu skal vi bare ha' de første dage til at gå så man kan vænne sig til situationen, så går de sidste tre måneder såmænd også og han er hjemme igen :)

mandag den 5. november 2007

To fridage

Nu sidder jeg så her og har hele to extra fridage, og det er jo i sig selv bare skønt - det skulle jo gi' noget scraptid.....men jeg kan ikke rigtig komme igang selvom det hele ligger klar på bordet :/.
Men forklaringen på det skal jo nok findes i det faktum, at mine to fridage også er de sidste to dage af min søns leave. På onsdag tager han tilbage til Afghanistan og kommer først hjem sidst i februar. Selvfølgelig er det lidt noget andet at sige farvel denne gang - vi ved jo lidt mere om hvad det er han skal ned til - men der ryger alligevel mange tanker igennem mit hoved. Bl.a. om julen...hvordan vil han ha' det så langt væk fra familie og alle de traditioner som jeg ved betyder utroligt meget for ham ???
Nå det hele går nok...og i hvert fald har det været SKØNT at ha' ham hjemme disse tre uger...det er blevet til mange sene "køkkenbordssnakke"...og mange hyggetimer :)
Så nu må vi hellere nyde de sidste par dage, så vi kan få ham sendt godt afsted :)

søndag den 4. november 2007

Første LO

Så er det vist tid til det første LO af forhåbentlig mange :)
Det er billeder af min yngste søn, som altid har været klar til fotografen med et smil..og det er han faktisk stadig.
KK modtages med kyshånd ;)

Materialer der er brugt:
Sandy Lion "School Stripes"
SassafrassLass "Playtime-GazGuzzlers"
Basic Grey "Blush" alfabet
sværte-blomster-brads-knapper

MissMus

Nu må jeg hellere se om jeg kan finde ud af at få noget billeder uploadet - så jeg bruger lige vores kat - MissMus - som forsøgskanin ;)


Gad vide hvad hun syn's om at blive kaldt "kanin" - nå newer mind....i hvert fald bli'r hun nu uploadet til fri beskuelse :D

fredag den 2. november 2007

"You Make Me Smile"

For et par dage siden fik jeg en "You Make Me Smile" award fra Ragna og jeg blev både overrasket og meget glad - det er altid dejligt at ha' en positiv effekt på andre :)....
Nu burde jeg jo sende den videre til 7 andre, men håber det er ok, at jeg har den "on hold" en lille tid :)

Der er gået ret lang tid med at rode rundt med den her blog - sq ikke nemt og være nybegynder selvom man er "gammel" på nettet ;)..så nu vil jeg snuppe en bog med i seng, og nyde at vækkeuret IKKE ringer kl 5:30 imorgen tidlig :)
Så fik jeg da oprettet en blog!!
Og gad så vide om jeg overhovedet kan finde ud af at bruge den..hmm..nå men det kan vel ikke være så svært - med lidt øvelse :)
Jeg skal lige ha' fundet ud af hvordan det her virker - så kommer der forhåbentlig mere ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...