lørdag den 17. november 2007

Julekalender og et LO

Det må vist være tid til lidt nyt her - idag har jeg fået sendt mine pakker til julekalenderen på ThescrapCat Det er en super idè med den kalender, og det bli'r rigtig hyggeligt når man kan åbne en lille pakke hver dag i dec. :)
Det er mange år siden..hmm..omkring 40 tror jeg..at jeg har fået sådan en pakke-fidus, så glæder mig da som et lille barn til den ;D

LO'et der kommer herunder er med min yngste søn. Han fik den ultimative julegave det år ;)...i hvert fald gik der MEGET tid med at drøne rundt i huset *G*
Det fedeste var - som det fremgår af teksten - at der var så mange søskende til at skubbe. Om de så synes det var lisså sjovt skal jeg ikke kunne sige :D
Der er ikke så meget - faktisk intet - dims osv. på, fordi jeg synes det var synd at dække papiret for meget til.

Materialer:
BasicGrey "Oh baby!Boy"
Brads - sværte - bogstaver ("Typewriter" fra GQ)

3 kommentarer:

 1. dejligt Lo og skønne billeder af den lille fyr :)

  SvarSlet
 2. Super skønt LO! Og jeg synes du har helt ret: Der skal ikke mere pynt på, for det flotte baggrundsark er fin pynt i sig selv. :-)
  Jeg synes også julekalenderen på TheScrapCat forum er så hyggelig! :-) Bliver skønt at skulle åbne en lille gave hver dag!

  SvarSlet
 3. Er glad for, at du har lyst til at være med til julekalenderen. Synes det er helt vildt, at så mange har meldt sig:-)
  Synes det er en rigtig god ide med de der små "taleboble" tags. Skønt papir bagved.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...