mandag den 2. juni 2014

Det første layout... ;)

Så blev det første layout i meget lang tid færdigt :)

Det er lavet med papir fra Sassafras Lass - som jo desværre ikke existerer mere, men jeg var så super heldig at falde over en scrapper der solgte ud af det...og så var jeg jo lige lynhurtig *G*
...og nu kan jeg jo næsten ikke nænne at bruge af det :D
Jeg ved godt, at det slet ikke er nyt og trendy - men jeg elsker det papir, og det er vist typisk mig: jeg er aldrig gået særlig meget op i om materialerne er nye eller oldgamle, hvis de bare passer mig, så er det helt oki :)


Layoutet her er faktisk det første, der overhovedet er lavet med Cassandra - og der er for den sags skyld heller ikke lavet nogen med Silje - det går jo bare slet ikke!...men det siger da vist lidt om, at min scrappelyst har ligget på et meget lille sted *G*
----------------------------------------------------------
Ha' en rigtig dejlig dag - håber I nyder det fine vejr - det er i hvert fald super her i Aalborg ;)
Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Jeg er enig!! Skidt med om papiret er nyt eller gammelt - bare det falder i smag! Og for den sags skyld også andre materialer.
  Iiiihhh hvor ER det godt at se et LO fra dig igen - Det er da rart du er kommet lidt ud af starthullerne (hihi) Og så er det iøvrigt super sødt også - og med lækre detaljer og en kær model.
  Glæder mig til at se MANGE flere LO snart ;)
  God ny uge.

  SvarSlet
 2. Nåååee hvor sødt, dejligt med så små babyer, og det er skønt du kommer i gang igen, og det med nyt eller gammelt siger jeg også hvad betyder det, jeg går heller ikke op i hvor tingene kommer fra, når jeg har betalt dem er det mine og så kommer de fra morkarens roede overflod. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Dejligt du er tilbage på bloggen!
  Åh hvor jeg savner Sassafras Lass.... De måtte gerne gå i gang med at producere igen! Det er da bare et sødt layout med søde lillebitte Cassandra. Scrappelyst kommer og går i perioder - det må bare ikke blive en pligt jo!

  Hav en dejlig mandag

  SvarSlet
 4. Super lækkert LO - og skønne unger på billederne :)
  Jeg var også helt vild med sassafras lass, da jeg scrappede...

  SvarSlet
 5. Di kan da bare det der.......også efter en lang pause.
  Flot layout og lækkert papir. Det var nu altid så festligt med sassafras.
  God pinse til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Dejligt, at se et layout frra dig igen.
  Jeg er også vild med sassafras papirerne. Det er bare om at bruge det..... Jeg har rigtig meget liggende, som jeg aldrig fik brugt, da jeg var vild med det ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Dejligt at høre fra dig igen, du har været savnet : ) og yebs sassafras er lækkert, jeg har ikke meget men det bliver nogen gange hævet frem og brugt, så nyd det : ) rigtig dejligt Lo du har lavet : )
  Rigtig god sommer til dig og dine

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...