fredag den 30. maj 2014

....og så var hun tilbage i blogland ;)

Imorgen er det lige præcis 5 mdr. siden det sidste indlæg landede har på bloggen - dælme lang tid!! - så gad vide, om der overhovedet er nogen tilbage, der kigger med på bloggen her ? :)
Det er mindst ligeså lang tid siden, jeg har lavet et layout! Det eneste det er blevet til, er bestillingskort, men dem har jeg til gengæld også lavet en hel del af. Det er såmænd også meget hyg'ligt, men det er jo som bekendt ikke lige dér mit "scrap-hjerte" befinder sig ;)
Men nu er det som om lysten til at lave layouts, er kommet snigende tilbage - i hvert fald ligger der ca. 1 million billeder (sådan føles det i den grad *G*) på mit bord, der råber på at blive scrappet. 
Man føler sig næsten helt nybegynder-agtig efter så lang en pause - jeg plejer at være rimelig hurtig til at vælge papir osv., men der er sq alt for meget at vælge imellem *G*
Nå men det skal såmænd nok lykkes at få kreeret et layout på et tidspunkt - og det kommer nok også på bloggen tænker jeg ;)
------------------------------------------------------
Jeg har længe luret på sådan en fætter som på billedet herunder:

..og til Mors Dag var jeg så super heldig at få den af Ditte og Peter! :) - den er selvfølgelig taget i brug, og så tænker jeg jo: "Hvor har du været i hele mit scrap-liv" ? *G* - jeg ku' nemt overveje at investere i én mere af slagsen.
-------------------------------------------------------------- 
Det var lige et lille hurtigt indlæg - og desværre ingen krea-billeder, men det skal nok komme næste gang - så har jeg forhåbentlig fået mig gravet ud af billed -og papirbunkerne :)
Ha' en dejlig weekend :)

Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Ja men Jette, det er jo sådan en "fætter" jeg også har fået, nu er problemet bare at huske at trække den hen til bordet, og vide at det man ikke umildbart kan finde i sin rode bunke sikkert er i "fætteren" knus morkaren. p.s. dejligt du er i blogland igen, jeg har savnet dig, og tak for alle dine søde kommentarer.

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage til blogland.
  Jeg vil glæde mig til at se layouts herinde. Dem ser man ikke så mange af mere på bloggene...

  SvarSlet
 3. Sådan en vogn ønsker jeg mig også :-) håber du finder lysten frem igen

  SvarSlet
 4. Sådan en ... to ... tre ...... stykker ønsker jeg mig også!!! De skulle snart blive fyldte - hihi.
  Sikke en lækker morsdags gave.

  SvarSlet
 5. Skønt at se dig i blogland igen :)
  Må vi ikke se 'fætteren' i brug?

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er tilbage og jeg glæder mig til at se layouts fra dig : ) uha ja den er virkelig smart, hvis jeg havde pladsen ville jeg bestemt også ønske mig sådan en : ) hvad har du fyldt i den ( billede måske ) ?? : ))

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...