mandag den 4. november 2013

Et bestillingskort og en 1 års fødselsdag :)

Ja man kan jo ikke påstå at der er for mange indlæg sådan pt. her på bloggen - der er lidt langt imellem dem ;)
Så jeg skynder mig lige at lave en lille update - og det første billede er et kort jeg lavede til en kollega til sønnens svendegilde. Som den kvikke læser sikkert har observeret så blev den unge mand udlært som elektriker *G*. 
Der er brugt papir fra gemmerne - clipart pærerne er såmænd fra Word's MultiMedieSamling - og så er der brugt en del WoodVeneer stjerner (dem er jeg lidt vild med)
Kortet blev modtaget af bestilleren med stor glæde - og så er alle jo lissom fornøjede ;):


Herunder er det så Cassandra der fylder 1 år! - og DET er jo en STOR dag....med egen kage, fødselsdagssang, gaver, gæster og hele molevitten. Hun gik til kagen med stor koncentration og fattede hurtigt hvordan det koncept skulle fungere *G*
Det allerbedste har jeg desværre ikke billede af, men det var simpelthen Cassandras udtryk da vi sang for hende. Hun så ud som om hun ikke var HELT sikker på at vi var fuldstændig raske i hovedet - og det lød såmænd nok heller ikke, som om vi var *G*


Siden sidst har vi også været til lille Siljes barnedåb - billederne derfra er bare ikke landet på min comp endnu - men kommer tid, kommer råd ;)

---------------------------------------

Ha' en dejlig dag allesammen - og tak fordi I giver jer tid til at lægge kommentarer, dem er jeg siper glad for :)Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Sikken et sjovt elektrikker kort (min den ældste er også elektrikker) og den første fødselsdag for et barn er da noget særligt (måske mest for de voksne) hun ser så sød ud, den lille Cassandra, (jeg syntes faktisk lige i har fået hende) jeg husker mine børnebørns første fødselsdag, måske jeg skal finde de billeder frem og lave nogle LOer i stedet for alle de kort jeg er ved at "gro fast i " knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Nææh - man kan da blive helt overrasket når Thannis Ting og Sager pludselig ligger blandt de sidst opdaterede favorit blogge - hihi.
  Sikke da en sød lille fødselar! Så er der fotos til Scrap igen igen.
  Flot kort ... De pærer er jo helt geniale! Og stjernerne er fine og meget anvendelige ... Jeg har dem vist i Chipboard istedet *G*
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 3. Jamen det er jo et perfekt kort til en elektrikker!
  Herligt billed af Cassandra. Vil se frem til layouts med det ; ) : )

  SvarSlet
 4. Perfekt kort til en elektriker og et herligt billede af den lille pige

  God aften

  SvarSlet
 5. Super lækkert kort :)
  Og hvor er det bare et herligt billede af den lille fødselar. Kan lige forestille mig ansigtsudtrykket - men det der med, at alle synger, må da også være underligt for sådan en lille størrelse.
  Rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 6. Hip hurra og tillykke med Cassandra !!! Hvor er det stort :)

  Hun er simpelthen bare så fin - det der fødselsdagssang er der nok mange der synes er mærkeligt. Jeg synes jo helt klart det hører sig til og ringer flittigt og synger for min bedste veninde - der så sætter mig på højtaler så alle andre også kan høre..............

  Lækkert kort - ret coolt med de lyspærer der! Og de stjerner i wood veneer kan man jo nærmest ikke lade være med at bruge.

  SvarSlet
 7. Jeg kan da godt forstå at din kunde var tilfreds med det kort. Flot...og jeg havde regnet ud, at han ikke blev tømrer....haha.
  Dejligt kagebillede fra en stor dag. Tillykke med den lille guldklump. Og lyden af familiens fødselsdagssang må hun jo lære at leve med. Den skal hun forhåbentlig høre mange gange.....

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...