tirsdag den 13. august 2013

Den lille Mixed Media kunstner in action ;)

 Som jeg skrev for et par indlæg siden, så havde Sarah proklameret, at "Vi skal male med dit maling Bedste" når hun kom på ferie ;)
..og som sagt så gjort. Vi startede med at male mariehøns på nogen sten vi havde fundet - dem er der desværre ikke lige et billede af -og så sku' der selvfølgelig laves et billede til far og mor :)
Sarah er lige til bogstaver og tal for tiden - så det var jo smart at Bedste lige har en masse skum alfabeter. De er nemlig super fine til små fingre, så man kan lave noget rigtig fint.
En masse acrylmaling og Bedstes elskede Neocolor II : "Aiiiii Bedste, det er lissom dem vandfarver" *G* - og så fandt Musen jo lige skufferne med pynt - og "Neeeej sommerfugle....og blomster......og GLIMMER" - og så bli'r det jo ikke meget bedre *G*


..og som man kan se, så skal det nok lykkes mig at få lært Sarah lidt om "Kreativt Rod":


Herunder den lille MIXED MEDIA kunstner, med billedet sat op på pap, der fik en gang hvid maling. Så nu er hun jo spændt på, hvad far og mor siger til det når hun kommer hjem:


Ramasjang er det store TV-hit lige pt. så det var vi lige nødt til at ha' et billede af osse *G*


I aftes vågnede Sarah og savnede mor og "min farmaaand" ;) - men idag er hun helt klar igen til et par dage mere. Sådan er det jo når man er 4 år og ikke lige sover i sin egen seng ;)

--------------------------------------

Ha' en god dag - i regnvejr som her måske - og 1000 tak for jeres søde kommentarer, som altid er jeg super glad for dem :)

Follow Me on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Det er da utroligt som I hygger. Og hvilken kunstner får du ikke lavet ud af Sarah. SÅ flot et billede. Er du ikke bange for din fine sofa og al det maling....? Uha. Det ville aldrig gå godt her i huset !

  SvarSlet
 2. Hvor det dog minder mig om da Lause og Ellemor var små, de er så kære når de bliver sluppet løs i ens scrapsager, Jette nyd hende (også selv om hun roder) de bliver alt for hurtig store, men mon der ikke hænger lidt af "bedstes" gener ved så hun måske vil forsætte med det kreative, sådan er det her hos mig, Lause er så dygtig til at tegne at jeg er benovet. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt og så dygtig (og stor) hun er :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare dejligt, når de kære børneørn elsker at "lege" med os også, synes du ikke? Je har selv 7 tøser, som alle bare har elsket at komme her og slå sig løs i mit hobbyrum. I hvert fald indtil de bliver så store at smaværet med drenge overta´r det ha ha ha, men det ved vi jo at den tid kommer, men så vender det forhåbentligt tilbage lidt senere, når de får deres eget og bli´r mere etableret. Håber da, vi har givet dem en god base. Jeg nyder ihvert fald, når de alle kommer hvert år og laver alt muligt, især da ingen af deres forældre har villet lave noget som helst LOL.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...