onsdag den 17. juli 2013

Bogkort

Lige her i varmen fik jeg lavet et bogkort mere på bestilling...og det var så det sidste - i hvert fald lige sommeren over ;)
Farverne sku' være noget med lilla og sølv, og det blev det så (også selvom det ikke er alt for godt gengivet med mit camera :/ )
De store blomsterpå forsiden er hjemmelavede :
...og så fik jeg vist brugt de eneste stykker lilla papir jeg havde - det er nemlig ikke lige min yndlingsfarve *G*
-------------------------------------------------
Jeg synes stadig der er mega længe til jeg har ferie - på den anden side, så kan jeg jo fornøje mig over at når det bliver min tur - ja så har de fleste på arbejdet en go' brugt ferie til salg *G*

Ha' en dejlig aften allesammen - og forhåbentlig nyder I sommervejret ;)

Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Rigtig flot - jeg elsker også lilla så det gør det kun bedre ;-)

  Rigtig god aften til dig

  SvarSlet
 2. Flot kort, jeg forstår ikke du ikke kan lide lilla, det er da en smuk farve, og det stykke papir du her har brugt er da extra smukt, jeg håber det gode vejr holder til det bliver din tur til at holde ferie. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Flot kort, dine hjemmelavede blomster er rigtig flotte. Jeg kan nu også godt lide lilla, men synes det er en sær farve at arbejde med ;)

  SvarSlet
 4. mmmmmm lilla :) Det er altså en herlig farve. Selvom det ikke lige er din yndlingsfarve - kommer den altså til sin ret på disse kort! De er så flotte - og de hjemmelavede blomster er virkelig virkelig smukke :)
  Jeg elsker lilla, men jeg har nærmest intet med lilla - jeg tror ikke det er en farve der er særlig populær hos scrap-firmaerne. Jeg synes i hvert fald det er svært at finde.
  Hav en dejlig dag :)

  SvarSlet
 5. Super smukt kort - og sikke et held, at du havde et ark lilla papir!
  Elsker lilla - men det er svært at scrappe med den farve.
  Håber du får en skøn dag - ferie eller ej :)
  Knus M.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det fint ud. Jeg bliver altid imponeret over ting der er gjort helt færdige, når jeg en sjælden gang scrapper et kort, nøjes jeg altid med forsiden...

  Du kan noget med blomsterclusters - det er yndigt!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...