onsdag den 9. januar 2013

En gave "Til MIG fra MIG" :)

Engang imellem har man lige brug for at forære sig selv en lille ting - sådan "Til MIG fra MIG" - og det er lige tilfældet nu, synes nemlig jeg kunne bruge lidt opmuntring -  vi har en svær tid på jobbet pt. Der er jo osse besparelser hos os og der ryger et par medarbejdere på den konto. Hvem og hvordan vides ikke før sidst på ugen - så nu må vi se :(
Så derfor blev jeg nødt til at købe nogen stempler hos ACOT , de havde nemlig tilbud på alle deres stempler (og har det endnu). De blev sendt derfra d.31.december og landede i min postkasse igår - det er da rimelig kvikt fra USA :) ...og så var der en lille fin notesbog + en rabatkode med som extra, så det var ski da ik' så tosset ;)
Samtidig har jeg købt en del papir hos ScrapbookFun - nu hvor de har udsalg (billigt Basic Grey siger jeg sjældent nej tak til *G*)
Så jow...man må gerne være lidt go' ved sig selv når der er brug for det :)


Herunder lige et billede af lille Cassandra som jo var med til onkel Peters 16 års. fødselsdag - og allerede godt 2 måneder gammel. På billedet får hun sig lige en bette sludder med farmand :D


...og når vi er ved børnebørn, så kan jeg da lige fortælle at jeg skal være Bedste igen i år. Det bliver sidst i august - så jow jow det går rigtig fint på den front *G*
-----------------------------------------------------
Tak fordi I kigger forbi - og for kommentarer, det gør mig rigtig glad :)


Follow Me on Pinterest

8 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig gave du har fået af dig :) :) - Jeg er da helt vild med juletræet - det vil jeg osse ha!! *G*
  Sikke da en sød unge hende Cassandra.
  Og Tillykke med den kommende familieforøgelse.

  SvarSlet
 2. Gaver til og fra en selv kan man sjældent gå galt i byen med. Dejligt, at man kan muntre sig selv op med lidt trøsteshopping.

  Held og lykke med både den kommende familieforøgelse og situationen på arbejdet-

  SvarSlet
 3. Skønne gaver du har givet dig selv : ) uha det kan man have brug for bare engang imellem. Ihhh hvor spændene at blive Bedste igen, det vare nok lige nogle år inden det bliver min tur, men hvor bliver det skønt : )
  Av det den ventetid, py det er ikke sjovt : ( held og lykke på jobfronten : )

  SvarSlet
 4. God ide med en gave til dig fra dig i sådan en svær og usikker tid. Håber på det bedste for dig. xxx
  Super sød lille Cassandra, som ligger der og kigger på farmand. Og så er der en lille ny på vej. Ihhh hvor skønt! Er det Sarah som skal være storesøster eller ??
  Held og lykke jobmæssigt og rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 5. Fin extra gave (til mig fra mig) den skal nok ikke byttes, hvor ser hun sød og opvakt ud den lille Cassandra, er det hos din ældste søn der er barn i vente? der er ikke noget så skønt som at blive "bedste" og nu håber i vel på en lille dreng denne gang, jeg syntes ellers at man slet ikke kan få for mange piger, det er nok et traumer jeg har fordi jeg kun fik drenge selv. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide med en gave fra dig selv! Man skal jo slå til når det er billigt. Dejligt billed af din datter.

  SvarSlet
 7. Gaver til sig selv er fantatsiske :)).Jeg har også selv lige været lidt på indkøb, men må da vist også lige checke din shop ud :)
  Tillykke med det kommende barnebarn, igen noget at glæde sig til og over :)

  SvarSlet
 8. Åh, ja ... gaver fra mig til mig .. det er altid skønt :)

  Knus :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...