torsdag den 3. januar 2013

December Daily (for sidste gang)

Så blev min December Daily færdig! :)
...og når jeg nu kigger den igennem, så kan det da godt ærgre mig lidt at der ikke er lavet en fra tidligere år, men så må man jo bare på den igen til december i år ;)
Min DD er blevet rigtig "tykmavet" - synes ellers, at jeg har begrænset mig i den grad mht. til pynt der fylder...meeen på den anden side, så kan jeg jo godt li', at der er noget 3D over bogen - som jeg jo også kan i både layouts og mini'er i alm. Så den må være "tykmavet" - sårn er dét bare *G*
Herunder kommer nogen af siderne - jeg viser ikke hele bogen...I ku' blive trætte af at se billeder :D : Som I kan se også her - så har jeg brugt meget forskellige størrelser på siderne - men det er jo heller ikke noget nyt i minialbum sammenhæng :)Så.....nu vil jeg lave noget andet - ja jeg vil ;)
F.eks. noget til vores BOM udfordringer på TSC . Vi er 4 der har lavet udfordringer til hele året, så det skal nok blive godt. Ellers er der en masse LO'er der venter på at blive lavet, minialbums, art journaling osv. så jeg tror det bliver et kreativt år her på adressen :)
Derudover er jeg hoppet på denne: 5 year journal ..hmm...fatter jo ikke at der også gerne skulle blive tid til at gå på arbejde *G*
..........................OG jeg har i anfald af vanvid lovet at lave en masse kort til salg på arbejdet *SUK*...så deeet *G*
-----------------------------------------------
Håber I alle er kommet godt igang med det nye år :)
Har I allerede en masse kreative planer ?? :)
Follow Me on Pinterest

9 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot Jette, jeg ville ønske det var min der var færdig, men, jeg mangler stadig nogle sider og skrift og pynt, jeg må se at få mig taget sammen, mit format er ikke så stort, så jeg skal virkelig tænke mig om, jeg har både planer om mini og LOer. knus morkaren. P.S. hvor er hun allerede blevet stor, den lille.

  SvarSlet
 2. Den er bare fin din DD - Jeg kan jo godt se den er hyggelig at have til kommende år.
  Tænk engang at du er blevet sådan en kortkomtesse - hihi... derkamandabarese ;) - men det er nu kun hyggeligt - og du laver flotte kort!

  SvarSlet
 3. Haha...Det med kort på arbejdet er da virkelig sjovt ! Men hvorfor ikke, når du nu er så god (og vild) med at lave kort...Velkommen i klubben af kortmagere.
  Din DD er blevet rigtig skøn. Og det bliver da spændende at kigge tilbage i om få år - for alle i familien. Og skidt med den er tykmavet.....vi er flere der har det problem.
  Dejligt så mange kreative planer du har....
  Godt nyt krea-år.

  SvarSlet
 4. Dejlig bog, du har fået lavet. Jeg er endnu ikke kommet igang med en sådan, men er sikker på, at når jeg gør, så vil jeg også ønske, at jeg havde gjort det noget før. Mon ikke, det er sådan med alle lignede projekter - Project Life og lign.?

  SvarSlet
 5. Hvor er den skøn din DD : ) den bliver vild hyggelig at kigge i de næste mange år, måske laver du også en for 2013 : ) ville da gerne havde set flere billeder af din DD : ))
  Men glæder mig til at se dine Lo er og følge dit spændene projekt 5 year journal : )

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare lækker din december bog! Super skøn ide!
  Ja det der arbejde, har det jo med at stjæle alt for meget af folks gode fritid...totalt urimeligt, når den nu kunne bruges på at kreere smukke ting! ;)
  Godt nytår :)

  SvarSlet
 7. Så skøn en daily... fyldt med flotte detaljer. Ja, døgnet skulle have lidt flere timer ;-))
  God weekend

  SvarSlet
 8. Det var da en frygtelig lækker december daily :) og tykmavet er jo godt ;)

  Jeg ved ikke hvorfor forum er nede - jeg har slet ikke forstand på det tekniske. Men ja, det er super ærgerligt nu hvor bom kører.

  SvarSlet
 9. Det er nogle lækre DD sider!
  Jeg halter lidt bagefter med det project... ; )
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...