mandag den 26. november 2012

Lidt mere December Daily

Man bliver da lidt grebet af den der December Daily-ting ;) - så jeg har fortsat med at forberede den lidt. Konceptet med datoer på siderne duer ikke rigtig til min ustrukturerede hjerne *G*, så jeg har istedet for valgt at lave en inddeling med de 4 adventssøndage og har lavet en forside til hver. Der kommer sikkert mere pynt/tekst på, men det går bedst for mig, når det hele ikke er lavet på forhånd ;):


Så har jeg lavet to store lommer - én til årets ønskesedler og én til årets gaver :


......og til sidst lidt af de løse sider + et par extra lomemr til bogen, så er der sådan lidt at starte med. Synes det er svært at lave det hele fixt og færdigt, jeg aner jo ikke endnu, hvor mange sider jeg får brug for - eller for den sags skyld, hvad der skal være på siderne :D:


-----------------------------------------------------------------------

Ha' en dejlig uge allesammen :)

Follow Me on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Ja men Jette, det er da en skøn start, jeg blev da inspireret af dine lommer til ønskeseddeler o.s.v. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Lækre sider, du har lavet. Jeg fik selv lige et par ideer her. Jeg er nemlig også gået lidt igang med min hjemmelavede decemberbog ; )
  Tak for inspirationen!

  SvarSlet
 3. Hvor bliver den lækker. Men der ligger jo også et stort arbejde bag. Den bliver du da helt sikkert glad for og må lave en ny hvert år... hihi...
  God ny uge.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint. Og lækkert papir du har brugt.
  Ideen med 4 adventssøndage er sikkert en fin ide - det bliver spændende at følge med.
  God dag herfra.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...