lørdag den 24. november 2012

December Daily 2012

Tænk sig - idag er der lige præcis én måned til jul - det er da næsten ikke til at forstå :)
Nå men det er vist lige tidligt nok at gå i jule mode sårn i almindelighed *G*...meeen et par julegaver er der da allerede købt - jow jow man er tidligt på den i år, og det skyldes mest at de er bestilt online. Jeg er stor tilhænger af online julegaveindkøb ;) 
For nu at blive i det julede, så har jeg bestemt mig til at lave en December Daily i år. Det er jo blevet så moderne ;), og synes det kunne være hyg'ligt at prøve. Hvorvidt den så lige bliver på dag-til-dag basis ved jeg ikke helt endnu..nu får vi se :D
Jeg har lige lavet en forside/bagside til min DD - det er ren genbrug, havde nemlig sådan et sæt liggende som aldrig er blevet taget i brug til det oprindelige formål. Så det fik lige en jule-make-over med noget af det gode gamle julepapir bl.a. fra Cosmo Cricket og nogle træ hjerter og stjerner fra Netto:


Jeg er igang med nogen sider til bogen, men dem må I lige ha' til gode :)
---------------------------------------------------------
Laver I December Daily ? Eller har i gang i andre projekter sådan med julen for øje ?

Ha' en dejlig weekend allsammen og 1000 tak fordi I kigger indenfor :)


Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin din December bog. Smukke julefarver du har valgt. Jeg laver ikke sådan en bog - det der med hver dag ... det er ikke lige mig *GG*
  Men jeg glæder mig da til at følge med i din :)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Kære Jette det er da en super fin julebog, du har gang i. Glæder mig til at følge lidt med på side linen. Ja ret meget skrap er der jo ikke fra min side. Men sådan er det jo desværre for tiden. Du må have en skøn weekend knus fra Lise

  SvarSlet
 3. Den skal nok blive fin, og nu har du jo to dejlige børnebørn at skrive om, jeg har aldrig lavet sådan en "julebog" før, men i år vil jeg også prøve, mest det med hvem der skal have kort og gaver o.s.v. og så billeder fra de forskellige sammenkomster, det bliver rigtig sjovt. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Rigtig fin forside i din bog og sikke fint papir. Det bliver sjovt at følge med...
  Jeg laver ikke den slags julebog. Jeg har i årevis lavet alm kedelige sider i A4 mapper, for at have styr på juletingene, og det system vil jeg ikke bryde.
  Rigtig god søndag herfra.

  SvarSlet
 5. Flot forside til din julebog.... jeg har også tænkt på at lave en, men det bliver heller ikke i år:-(
  God søndag

  SvarSlet
 6. Flot forside. Jeg vil se frem til at se mere.
  Jeg er også selv gået igang..

  SvarSlet
 7. Ser spændende og flot ud - jeg har plan om at komme igang, har da fundet det hele frem sååå... måske det skal være i ugen ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...