fredag den 27. juli 2012

Sommerferie..jubiii ;)


Man sku' ha' ferie hver 2. uge! *G*...nej måske ville det alligevel blive lige lovlig meget -meeeeen det ER nu skønt ikke at skulle tænke på arbejde i 3 uger ;)
SarahMusen er på ferie hos Bedste, det er sidste dag idag - så skal hun hjem til mor og far igen. Tror de har syntes det var super timing, at vi  har valgt de her dage til ferie, for de er vist travlt beskæftiget i den nye lejlighed - og så KAN det jo godt være en fordel at der ikke render en 3-årig rundt og "hjælper" ;D
Lige pt. er Musen gået omkuld på sofaen med Disnye Junior i TV - man kan godt blive lidt træt når både onkel Peter, faster Ditte OG Bedste skal beskæftiges *G*
------------------------------------------------------
Et enkelt layout er det blevet til - igen til skitseudfordringen på TSC , og det voldte lige lidt hovedbrud. Det er nemlig MEGET sjældent jeg laver layouts med kun ét billede, og det er osse mere "bart" end sædvanligt, men synes det er blevet helt godt :)
Det er Peter og hans "gultæppe-ritual" der er emnet - og billedet jeg har brugt, er bestemt ikke det bedste, men altså det eneste der var - så sådan er dét! ;)
Jeg har brugt papir fra Sassafras Lass (uha jeg er træt af at de er lukket ned) - og så er der lidt udklippede skyer, falsk syning, punchede stjerner og en lille ugle fra Maya Road:


-------------------------------------------
Til sidst får I altså lige et billede af vores Bent - som I kan, se er han blevet noget større ;)
Hvorfor han lige skal lege hængekøje, skal jeg ikke kunne sige - men sådan er agamer så underlige *G*
..og ja, vi er stadig MEGET glade for ham - og havde vi haft plads til at terrarie mere så havde jeg nok selv anskaffet et exemplar..jow jow ;)

Håber I nyder sommeren derude - og også får scrappet lidt selvom vejret jo nok mest har været til udendørs brug ;)


Follow Me on Pinterest

6 kommentarer:

 1. Virkelig flot LO!
  Og hvor er Bent dig kær :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et lækkert LO! sådan nogle gode farver :)
  Sommerferie er skønt - jeg har en måned mere hihi

  SvarSlet
 3. lækkert LO - jeg synes altså ikke det ser bart ud *GG* - og der er masser af lækre detaljer.
  Bent er vel nok fin - hvor stor er sådan et krabat?
  God weekend - og Ferie! :)

  SvarSlet
 4. Jeg syntes jo nok det ikke var Saramusen på det LO, (som er rigtig sødt) men din Peter er nu også kær, da min Kim var i den alder skulle han også have en sut i munden og en i hver hånd for at sove godt. men den der Bent, kunne jeg vist ikke vænne mig til, han er uhyggelig, må jeg så bede om min lille Fusse, selv om han kom ind med en død spidsmus i munden sidst vi var på landet. knus morkaren.
  P.S. jeg var i panduro i dag 70% på alle de nedsatte vare, jeg tror jeg har sparet en lille tudse.

  SvarSlet
 5. Et rigtigt flot layout i dejlige farver... og så dejligt et billede af den kære dreng. God weekend

  SvarSlet
 6. Det er et rigtig dejligt layout. Flot gjort med 1 foto. Og det er du altså sluppet godt fra. Og som vanlig er du god til journaling.
  Din Bent må du godt ha for mig......Jeg ville dø af skræk, hvis jeg skulle ind i det rum hvor han bor.

  Fortsat god "sommer"

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...