søndag den 29. juli 2012

Lidt fra min Art Journal


Jeg har leget lidt en ny Art Journal, og jeg synes stadig det er smaddersjovt - vel at bemærke når jeg lader være med at synes det nødvendigvis skal være "pænt". Jeg tror måske, at når man nu er scrapper, så er man tilbøjelig til at overføre sin scrapmetode til sin Art Journal - og det er jeg så holdt op med ;)
Den første side er lavet med en masse lag - og det allerinderste er en serviet med blomstermønster som stadig kan ses igennem. Så er der stempler, washitape, nogen rigtig gamle blomster og flere stempler, og endelig et tag som et farvet med distress ink.
Til sidst et citat som jeg rigtig godt kan li'.:


Næste side er bare lavet med ganske alm. tusser, mine Sharpies og en hvid pen. Så har jeg leget lidt med noget doodeling-halløj, og igen et citat. Der er altså et eller andet ved de der engelske citaer/sayings ;):


Det var indlægget for idag - ha' en dejlig søndag :)

Follow Me on Pinterest

8 kommentarer:

 1. Fede sider du har lavet. Det har endnu ikke fanget mig med det der Art journaling - men hvem ved? Hi hi....

  SvarSlet
 2. Flotte sider, og jeg er heller ikke hoppede på den journal vogn endnu, men jeg kan rigtig godt lide citatet på den første side (hvis jeg har forstået det rigtig) knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud.!
  Jeg har længe haft lyst til at prøve, men der er tusind tin,g jeg gerne vil prøve, som jeg ikke har tid til ; ) : )

  SvarSlet
 4. Skønne og så kreative sider, men må nok indrømme at det kommer jeg aldrig til... der slipper mine kreative evner op :-). Ha en fin uge

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det ser vildt godt ud, det som du har lavet. Men vil ikke kaste mig over mere lige nu, syntes jeg har rigelig af projekter. God dag til dig...

  SvarSlet
 6. super flot art journal,mange lækre lag og fine farver

  SvarSlet
 7. Superflot og meget, meget kreativt lavet.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle skønne ART sider, jeg kan især godt lide den nederste! :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...