torsdag den 31. maj 2012

BOM layout til skitseudfordring


Så nåede jeg lige at få lavet et bidrag til skitseudfordringen på TSC - lige på falderebet, men bedre sent end slet ikke :D
Det er et BOM layout - og det beskriver mit meget lange forhold til en helt bestemt bog: "Lev Stærkt - Dø Ung" af Willard Motley. Læste den første gang da jeg var omkring 13 år tror jeg - og den er simpelthen blevet hængende lige siden, og er læst et utal af gange! :)
Jeg ved ikke lige hvorfor jeg faldt over den på biblioteket dengang - det er ikke en teenagebog - men det gjorde jeg altså, og jeg kan huske, at jeg tudede i vildskab, da hovedpersonen dør i den elektriske stol....senere læste jeg den jo anderledes - efterhånden som man bliver ældre, dukker der jo mange problematikker frem i bogen, som man ikke lige genemskuer som 13 års tøs, og selvom den foregår i 30'ernes Chicago, så kan der sagtens trækkes paraleller til nutiden på mange måder.
Jeg har læst mange super skønne bøger siden - og også bøger som måske nok er bedre på mange måder - men altså hvis jeg skulle vælge én bog at tage med på en øde ø...jamen så blev det altså "Lev Stærkt..." og Nick Romano som hovedpersonen hedder ;)
Og her er så layoutet - med Basic Grey papirer ra for længe siden *G* - og jeg havde noget besvær med skitsen - den ville ikke lige som jeg til en start, men synes alligevel det endte med at blive meget godt ;)


Er du også vild med bøger - og har du måske også en bog, der har fulgt dig i mange år - eller er det kun mig der er så tosset ? *G*

Follow Me on Pinterest

11 kommentarer:

  1. Det er et rigtig flot layout du har lavet - farverne er helt fantastiske sammen, og passer mega godt med bogen! :)
    Min "yndlingsbog" som har fulgt mig siden jeg var 13 er: "Når evigheden brister" af Jennie Brewer. Om det bare er følelses"porno" eller der reelt er mere kød på, har jeg endnu ikke besluttet mig for, men af og til genlæser jeg den, fordi den minder mig om, at man aldrig må tage livet for givet!
    God dag til dig!

    SvarSlet
  2. Kære Søde Jette.
    Det er en fantastisk bog - også ingen skal skrive min gravskrift - har læst dem et par gange med samme fashination som dig. Det er et super skønt layout du har lavet - og fedt med de røde detaljer som ikke tager over..!
    Og dejligt med en BOM-side..!
    Jeg har læst Tudemarie et utal af gange, mest fordi jeg finder den lun :o)
    Jeg håber, at du får en dejlig dag..!
    Knus Engel...

    SvarSlet
  3. Flot LO du har lavet som altid. Du er mester i at få journaling med - bare det var mig.
    Jeg har aldrig læst "Lev stærkt - Dø ung" - jeg har ellers læst meget tidligere - nu bliver det mere til Scrap - haha. Jeg har det bare sådan at har jeg læst en bog een gang (eller set en film) så gider jeg ikke læse den samme igen.

    SvarSlet
  4. Jeg læste den også, da jeg gik i folkeskole. Men jeg kan kun svagt huske den. Nu fik jeg helt lyst til at læse den igen ; ) Skønt LO og er det dig der er på? For det er godt at se, hvordan du ser ud.. ; ) : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Jepz det er mig der er på billedet - godt nok et par år gammelt, men de tligner såmænd meget godt, bortset fra at håret er blevet en del længere ;)

      Slet
  5. Sikken et dejlig LO du har lavet over ynglingsbogen, og nej Jette, jeg læser, men ikke meget, jeg er jo ordblind, og så tager det længere tid, og hvis det ikke fanger mig lægger jeg det hurtig fra mig, men Max (som også er ordblind) læser rigtig meget, bruger bibloteket, men han scrapper jo ikke. knus morkaren.

    SvarSlet
  6. Super sejt Lo i skønne farver. Du er så god til at få masser af journaling med og så er det så sødt med den lille ugle. Jeg læser og har altid læst mange bøger, men ikke lige den. For tiden er jeg i gang med lydbøger... de er nemme at ha med på ferie. Ha en god dag

    SvarSlet
  7. Et rigtig lækkert BOM layout - mange gode inspirerende detaljer.

    Jeg tror faktisk også at vi læste lev stærkt- dø ung i skolen. En anden bog som vi læste i folkeskolen, og analyserede var "guds blinde øje" af J.Beck Nygaard. Det er nok en af de bøger der har gjort mest indtryk på mig. Jeg købte også selv bogen og læste fortsættelsen "Du blev træl". Har ikke læst dem i årevis, men så dem faktisk forleden i bogreolen, da jeg ledte efter en anden bog.
    Som du måske kan høre læser jeg også meget - eeeeeeeelsker bøger.

    SvarSlet
  8. Et rigtig fedt layout, der virkelig fortæller en historie. Dejligt at se et foto af dig selv.... Og så er du bare god til journaling.
    Jeg husker bogen ganske godt, og læste den også mange gange som ung. Jeg har altid læst rigtig, rigtig meget. Guds blinde øje husker jeg også at have læst et utal af gange.
    Driver dug, falder regn af Margit Söderholm har jeg tudet til mange gange - som ung. Det er en slægtshistorie fra Sverige i 1800tallet. Drama, romantik og historie samlet i en stor fed bog.
    Knud H Thomsens bøger elsker jeg at slappe af med. Jeg kan dem næsten udenad, men de er skrevet så let og muntert og jeg kan stadig grine af dem alligevel. Især Røverne i Skotland er helt laset af slitage.
    Og så læser jeg alle de biografier jeg kan få fat i. Det virkelige liv er nu også nogen gange spændende.
    Når jeg scrapper (eller ligger meget i sengen som lige nu) hører jeg tit lydbøger. Lige nu er jeg ved at høre Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt. Den er bare hyggelig.

    Nu glæder jeg til at komme tilbage til Vejle Bibliotek, som jeg besøgte ofte, da vi sidst boede der for 28 år siden. Det er et eldorado for en bogorm som mig.

    Nu fik du lidt fif herfra....haha. Jeg får helt lyst til at finde en bog frem igen....
    Ha en dejlig dag.

    SvarSlet
  9. Sikke et vild flot og meget indspirerende lo, du er bare så god til at få alt med : ) den tror jeg ikke jeg har læst, jeg læser faktisk meget, og gjore det også som ung, men dengang var det mest faglitteratur : ) nu er det mest krimier. For første gang har jeg kastet mig over en biografi noget jeg ellers aldrig kunne drømme om. Denne er om Steve Jobs vildt spændene.
    Dejligt at være tilbage igen i blogland : )

    SvarSlet
  10. super fedt LO, det er bare vildt fedt. Har faktisk ikke en bog som har fulgt mig men brudstykker af flere bøger..... så er spørgsmålet hvem der er tosset ;-D

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar - det er jeg så glad for :) Pga. en del spam skal kommentarer godkendes før de bliver vist, så derfor kan du ikke se din kommentar med det samme :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...